Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem szeretem a munkahelyemet,...

Nem szeretem a munkahelyemet, de nem tudom, hogyan tovább. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Két éve dolgozom ezen a helyen, de sajnos nem érzem magam jól és akkor még finom voltam és nőies. IGen, tudom, hogy becsüljem meg és örüljek, hogy van munkám, stb. De ami itt megy az nevetséges, a főnök ordibál, a kollégák ott tesznek alád, ahol tudnak és nincs egy normális vállalati struktúra/felépítés, az emberek hibát hibáa halmoznak, amiért minden esetben mi a beszerzők vagyunk felelősek. Ha nem, akkor is nekünk kell helyrehozni, legyen az bármilyen társosztály által végzett hiba. Ez a mindennapi harc nagyon fárasztó. Elmentem pár nap szabira, hátha csak az a gond, de sajnos nem segített az sem, sőt egész nap hívogattak (volt amit muszáj volt felvennem, megelőzve több bajt).

Az a baj, hogy mindeni azzal jön, hogy nem lesz jobb, nekik is szar, törődjek bele, erősödjek meg, stb. De kötelező nekem is szenvedni, mert más szenved? Csak létezik olyan hely, ahol nem facsarnak ki... vagy legalább nem minden nap, vagy legalább a kollégák normálisak. Arra ébredek reggelente,hogy ordítok álmomban és felriadok (melóval álmodom az eseket 90%-ban). A másik gondom, hogy nézelődnék, de nincs kocsim így eléggé korlátozottak a lehetőségeim - bár eddig is megoldottam valahogy, csak nem tudom... félek. Félek megint pofára esni. Bocsánat a megfogalmazásért, csak állati kimerült és ideges vagyok ettől az egésztől,

26L

2015. máj. 26. 20:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon nehéz helyzetben vagy mivel váltás esetén kb 90% eséllyel ugyanilyen céghez kerülnél. Nagyok kevés normális cég van Magyarországon. Én sok különböző helyen, beosztásban és városban dolgozó embert ismerek de egytől egyig mindenki hasonlóra panaszkodik. Mivel itt az emberek teljesen elvadultak így kollegiális szempontból mindenképp muszáj erősödnöd, munkatárs ott tesz a másik alá ahol csak tud azért hogy a saját helyét biztosítsa és jó pontot szerezzen. És a főnökök sem jobbak pont azért mert tudják hogy a munkavállalók ki vannak nekik szolgáltatva.

Hagy el ezt a szarkupac országot!!! Nincs más megoldás.

2015. máj. 29. 13:55
 12/12 anonim válasza:
mintha én írtam volna a kérdést. ugyan ezek a problémák, ugyan ez a pozíció. gyűlölöm
2016. nov. 22. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!