Nagyon szeretem a földrajzot, természet/környezet ismeretet. Mi lehetnék?
Jó is vagyok bennük.A növényeket is nagyon szeretem.Tanár nem szeretnék lenni.
Nincs olyan szakma,hogy pl: térképész vagy ilyesmi?
Mondjatok nekem ilyesmi szakmákat,és ,hogy miképptudom azokat megszerezni.Köszönöm! :)
Van térképész. Földrajz, földtudomány, környezettan, biológia, környezetmérnök. Ilyen szakokon tanulhatsz (és ezek sok-sok szakirányán).
Legyél benne jó, tanuld, hogyha ezt akarod, de az egyetem alatt tanulj mellette mást is, hogy biztosan legyen munkád.
Én is nagyon szerettem a biológiát meg a földrajzot. Aztán elmenetem ilyen szakos tanárnak. Majd a buta, érdektelen gyerekek kiöltek belőlem mindenféle érdeklődést a téma iránt.
Pedig még most is nagyon jól emlékszem arra a kellemes érzésre, amit főiskolán egy terepgyakorlat, vagy laborgyakorlat tudott nekem okozni.
Úgy hogy jól teszed, ha nem mész tanárnak. Én is otthagytam a pályát másfél évtized után. Egy illúzióval kevesebb.
Mindenkinek köszönöm.
Allergiás vagyok mindenre,leginkább az állatokra,így nehéz lesz őket simogatni :)
Kedves utolsó.Ahogy végignézek az évfolyamon már elszörnyedtem.Nem mondim,hogy minta tanuló vagyok,de néha sok amit a többiek csinálnak.
Jelenleg is ezekkel a tantárgyakkal dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!