Ti is találtatok már lufit a természetben? Kidobottat, vagy olnyant amiből kiszökött a hélium?
Figyelt kérdés
Ma motoroztam kinn a szántóföldek mellett, és az árok szélén volt két léggömb. Arra vagyok kiváncsi hogy más is talált már lufit a szabadban?2015. ápr. 13. 12:45
1/4 anonim válasza:
lufit, szétvert tv-t, mosógépet, wc-t, mosdót, levert csempéket kb vagy 3 utánfutónyit, használt óvszert, műanyag palackokat azt minden mennyiségben, szétvert autót,
az egyik szemüket kikellene szúrni az ilyen szemetelőknek, összeszedetni velük az összes szemetet majd a másik szemüket is kiszúrni levágni a lábaikat és mehetnek amerre látnak
2/4 anonim válasza:
Már nagyon régen én is találtam lakott területektől több km-re.
A tévében egy ismeretterjesztő filmben mondták hogy a héliummal töltött lufik egy bizonyos magasságban kipukkannak. Valószínű a kisebb légköri nyomás miatt a bennük lévő gáz tovább tágítja majd kipukkan és leesik.
3/4 anonim válasza:
Mi egyszer Balatonon, a Berekben találtunk egy lufit, amin valami képeslapszerű is volt. Kiderült, hogy valahol Hollandiában engedték el, és kérték, hogy aki megtalálja, juttassa vissza, és írja fel, hol találta meg.
4/4 anonim válasza:
Igen. Volt olyan is hogy teli héliummal találtunk egyet a fára felakadva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!