Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem szeretem a munkahelyemet,...

Nem szeretem a munkahelyemet, de nem tudom, hogyan tovább. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Két éve dolgozom ezen a helyen, de sajnos nem érzem magam jól és akkor még finom voltam és nőies. IGen, tudom, hogy becsüljem meg és örüljek, hogy van munkám, stb. De ami itt megy az nevetséges, a főnök ordibál, a kollégák ott tesznek alád, ahol tudnak és nincs egy normális vállalati struktúra/felépítés, az emberek hibát hibáa halmoznak, amiért minden esetben mi a beszerzők vagyunk felelősek. Ha nem, akkor is nekünk kell helyrehozni, legyen az bármilyen társosztály által végzett hiba. Ez a mindennapi harc nagyon fárasztó. Elmentem pár nap szabira, hátha csak az a gond, de sajnos nem segített az sem, sőt egész nap hívogattak (volt amit muszáj volt felvennem, megelőzve több bajt).

Az a baj, hogy mindeni azzal jön, hogy nem lesz jobb, nekik is szar, törődjek bele, erősödjek meg, stb. De kötelező nekem is szenvedni, mert más szenved? Csak létezik olyan hely, ahol nem facsarnak ki... vagy legalább nem minden nap, vagy legalább a kollégák normálisak. Arra ébredek reggelente,hogy ordítok álmomban és felriadok (melóval álmodom az eseket 90%-ban). A másik gondom, hogy nézelődnék, de nincs kocsim így eléggé korlátozottak a lehetőségeim - bár eddig is megoldottam valahogy, csak nem tudom... félek. Félek megint pofára esni. Bocsánat a megfogalmazásért, csak állati kimerült és ideges vagyok ettől az egésztől,

26L

2015. máj. 26. 20:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Keress másik munkahlyet. Mi a probléma?
2015. máj. 26. 20:29
 2/12 A kérdező kommentje:
Az, hogy nekem sem ez az első hely és mindegyiktől a megváltást vártam. Kezdem azt hinni, hogy felesleges ugrálni, mert úgyis mindenhol csak szemetek az emberrel..
2015. máj. 26. 20:48
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ez nem éri meg. Teljesen érthető, hogy félsz, de ha ennyire kikészít ez a munkahely, akkor válts. Később már nem csak rémálmaid lesznek.
2015. máj. 26. 20:49
 4/12 anonim ***** válasza:
Melyik cég?
2015. máj. 27. 00:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Japán cég és Ssel kezdődik a neve?....amúgy létezik ordibálás mentes munkahely
2015. máj. 27. 01:04
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem japán cég, hazai.. építőipari, a nevét nem mondanám, ha nem baj.
2015. máj. 27. 08:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szabadidődben keress másik állást vagy mondj fel és keress úgy. Nem egészséges ez így, a demagóg dumára meg nem kell hallgani a sok befásult baromtól. Ez már nem a szocializmus.
2015. máj. 27. 11:16
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha megengedheted magadnak anyagilag akkor álláskeresői mellett tudsz munkát keresni.

Megváltást ne keress az ehhez hasonló melóban. Ordibálás meg sok helyen van, de biztos, hogy létezik a jelenleginél jobb. Addig menj el, míg nem hibázol a sok rossz alvás és kimerültség miatt.

2015. máj. 27. 11:20
 9/12 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem külföldön próbálkozz. A hazai munkahelyek nagy része ilyen sajnos. Én is az építőiparban dolgozom mérnökként és nevetséges ami megy. De legalább velem senki nem ordibál (ha mégis megtenné, állnék is fel és többet nem látnának).
2015. máj. 27. 19:13
 10/12 A kérdező kommentje:

Jaj ne haragudj utolsó, elnyomtam, zöldet akartam :(

Hát sajnos igen, többen is mondják, hogy az építőipar különösen ilyen és leugatnak, hogy ezt márpedig viseljem el, mert itt ez a szokás. Na persze, nem vagyok ekkora szolgalelkű sajnos..

2015. máj. 27. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!