Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lesz normális életünk?

Hogy lesz normális életünk?

Figyelt kérdés
Bocsi, hogyha ostobák a kérdéseim. 18 éves lány vagyok és elgondolkoztam a jövőn. Jövőre érettségizem, aztán OKJ-s képzést szeretnék elvégezni, amivel valószínüleg 100 000ft körül fogok keresni. A barátomnak is lesz szakmája amivel kb. 100-150 000ft-ot fog keresni. Persze ezek csak feltevések, de ha minden jól megy akkor valahogy így lesz. Pár év múlva már szivesen összeköltöznénk albérletben, ez még oké. De albérlet mellett hogy rakjunk félre? Vagy ha valamennyit félrerakunk, abból hogy lesz egyszer mondjuk autónk vagy saját házunk? Hogy lesz családunk? Vagy egyáltalán hogy nyaralhatnánk? Mások ezt hogy csinálják? Hitellel mindkettőnk családja szív még mindig úgyhogy attól ódzkodunk. Vagy csak így lehet ezeket megvalósítani? Külföldön mennyivel jobb? Bocsi, lehet hogy tényleg hülye kérdések, de egyszerűen kilátástalannak látom a jövőt, vagy legalábbis hogy jobb életünk legyen mint eddig...csak a lottó ötösben bízhatok? :D
2015. máj. 15. 14:01
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Ha minél előbb dolgozni akarsz, akkor járj levelező tagozatra. (Bár ha egészségügy, orvosi azért nincs levelezőn). Ezt leszámítva szinte minden szakon indítanak levelező tagozatot, amely munka mellett is végezhető. Erre is jár állami támogatás, ugyanúgy, mint a nappalira, tehát tandíjat nem kéne fizetned. A bejárás, meg a tankönyvek az pénzbe kerül, de amint írtad ingyen tudsz fénymásolnia, akkor hajrá.

Ha ilyesmi érdekel, én javasolnám neked a gyógypedagógiát, eszméletlen hiány van belőle. Igaz a munkahelyen nem keresnek jól, de magánban elég jól megy, és több havi várólista van náluk.

2015. máj. 16. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!