Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A ti családotokban, ismerősi...

A ti családotokban, ismerősi körötökben ki mennyit keres kb?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, jelenleg 79.000 forintot kapok, azért mert egy csodaszuper helyen vagyok titkár/asszisztens, amit mindenki irigyel, de a fizetésemen ez nem látszik sajnos.

Ráadásul most alapvizsgát is kell tennem ehhez, hogy megmaradhasson ez az "álommeló". Ez az alapvizsga új feltétel a maradáshoz.

Amúgy van pénzügyi végzettségem, csak nem találok vele melót.

2015. máj. 12. 08:15
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
65%

Borsodiként beszállnék akkor, ha gondolja a kérdező privát leírom a cégek neveit is. Én 22/F vagyok.

Édesapám egy miskolci multinál gyártásvezető nagyjából bruttó 400.

Anyai részről pedig egyéni vállalkozóként tanít angolt főleg Tiszaújváros-Miskolc vonalon. Ez olyan bruttó 500 átlagosan.

Volt osztálytársam most végzett Pénzügyen, az egyik nagyobb banknál kapott állást nettó 250+ cégautó.

A 79 ezer borzasztó kevés, a Bosch-ban soron, első fizetésed több mint 79 ezer. Biztos, hogy váltanék.

2015. máj. 12. 15:36
 42/46 anonim ***** válasza:
33%

32-es egyetértek alapvetően veled. Igazad is lehet.

Nem érzem milliomosnak, azért mert mondjuk 20MFt KP-m. Ez azért messza van a gazdagságtól, persze az is relatív.

Hozzáteszem albérletben lakok, tehát akinek van egy lakása az partiban van velem csak másképpen van meg a pénze.

A hétvégi és a munkára reagálva. Igaz hogy egy szalagmunkás napi 10-12 órával sem dolgozik keveset, csak éppen a felelősség kérdése teljesen más. Ha én elrontok valamit vagy rossz döntést hozok alap esetben is 30 családnak nehezítem meg a további életét, ha nagyon elbaszunk valamit a kollégákkal, akkor 300 emberből csináltam munkanélkülit.

Ezen típusú döntéseket egy "szalagosnak" nem kell meghoznia és lehet nem is lenne rá képes. Hidd el vannak álmatlan éjszakáim emiatt, így rákényszerülök a hétvégi munkára is ezt pedig nem lehet megfizetni.

2015. máj. 12. 19:34
 43/46 anonim ***** válasza:

# 42/42

Még a végén megsajnállak...

2015. máj. 14. 10:27
 44/46 anonim ***** válasza:

43-as nem kell sajnálni, de minek is vitazkoznék egy olyannal akinek fingja sincs, hogy miről beszélek.

Ilyen megjegyzéssel és alapvető felfogással nem is fogsz előrébb jutni.

Konkrétan egy idióta vagy értelmes gondolatok nélkül, aki csak mást tud fikázni.

2015. máj. 14. 15:08
 45/46 anonim ***** válasza:
van 20 millió KP-m... XD tényleg nem vagy gazdag globális tekintetben, de a többség tényleg megdöbbentően alacsony fizukért dolgozik. ÉN nettó 80-170 között szóba se állnék munkáltatóval rengetegen meg összetennék a kezüket. Te meg nettó 500+.. ilyeneket nem érdemes idekommentelni, más világ..
2015. máj. 15. 21:26
 46/46 anonim ***** válasza:

45-ös értelek és igazad van.

Én csak annyit próbáltam mondani, hogy azért mert ennyit keres valaki nem jelenti azt hogy tróger és hogy nem dolgozik még érte. Ezért komoly felelősséget kell vállalni, ami nem biztos hogy mindenkinek menne vagy tetszene. Persze tény hogy nem cserélnek már "lefelé",de felfelé se könnyű csak mások a problémák.

Egyébként elég sok lehetőség van a fejemben amihez nincs elég időm és keresek megbízható embereket akik segítenének benne, de nem találok. Befektetokent sok jól működő vállalkozást tudnék kompletten olcsón megvasarolni de nem tudom kinek odaadni.

Első 1-2 évben csak kevés fizetést tudok ígérni és sok munkát, de ha valaki rendesen csinálja úgy ahogy kérem garantáltan 5 év múlva "gazdag" lesz. Ehhez a tőkét és az otletet tudom adni,valamint egy közös vállalkozás lehetőségét. A munka nem porszívó ügynöki, hanem PL most konkrétan készen kapott hamburgerezo üzemeltetese, működő fuvarozó cég üzemeltetese stb stb) A tapasztalatom az hogy az emberek nem akarnak 1-2 évet komolyan melózni azért hogy a jövőben egyenesbe kerüljenek, mert csak a ma és a most számít.

2015. máj. 15. 22:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!