A ti családotokban, ismerősi körötökben ki mennyit keres kb?
22 éves vagyok, jelenleg 79.000 forintot kapok, azért mert egy csodaszuper helyen vagyok titkár/asszisztens, amit mindenki irigyel, de a fizetésemen ez nem látszik sajnos.
Ráadásul most alapvizsgát is kell tennem ehhez, hogy megmaradhasson ez az "álommeló". Ez az alapvizsga új feltétel a maradáshoz.
Amúgy van pénzügyi végzettségem, csak nem találok vele melót.
29/F, programozó vagyok, bruttó 720 ezret keresek, telefonszámlámat kifizetik, meg szoktam kapni kajajegyet is 20-50 ezer között.
Feleségem (27) nem dolgozik, nem engedem neki, hogy kevés pénzért dolgozzon, inkább főzzön, takarítson, pihenjen otthon.
Kérdező, milyen szakon végeztél? A pénzügy-számviteles ismerőseim mind 200 felett keresnek :( De majd biztos találsz jobb munkát, ne add fel :-)
9:58: "Nem mintha milliomos lennék" -ne haragudj, de akkor minek neveznéd azt, akinek milliói vannak osztalékokból :D
Nem vitát akarok gerjeszteni, de itt több hozzászólásból úgy érzem, hogy sokak szerint a sok munka velejárója a pénz, ami így azért nem igaz, gondoljatok a sok 12 órás műszakban dolgozó gyári munkásra, akik heti 4-7 napokat dolgoznak közel minimálbérért, vagy a vendéglátósokra, akik szintén lehúznak heti 1-2 pihenőnappal napi 14-16 órát.
Szóval inkább mondjuk azt, hogy a jól kereső pozícióval gyakran egyeütt jár a nagyon sok munka is, így korrektebb. Písz :)
"Szóval inkább mondjuk azt, hogy a jól kereső pozícióval gyakran egyeütt jár a nagyon sok munka is, így korrektebb."
Egyetertek. En hozzatennem hogy ugy keresek nagyon jol hogy nem torom magam halalra, napi 8 ora es ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!