Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A ti családotokban, ismerősi...

A ti családotokban, ismerősi körötökben ki mennyit keres kb?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, jelenleg 79.000 forintot kapok, azért mert egy csodaszuper helyen vagyok titkár/asszisztens, amit mindenki irigyel, de a fizetésemen ez nem látszik sajnos.

Ráadásul most alapvizsgát is kell tennem ehhez, hogy megmaradhasson ez az "álommeló". Ez az alapvizsga új feltétel a maradáshoz.

Amúgy van pénzügyi végzettségem, csak nem találok vele melót.

2015. máj. 12. 08:15
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
21%

29/F, programozó vagyok, bruttó 720 ezret keresek, telefonszámlámat kifizetik, meg szoktam kapni kajajegyet is 20-50 ezer között.

Feleségem (27) nem dolgozik, nem engedem neki, hogy kevés pénzért dolgozzon, inkább főzzön, takarítson, pihenjen otthon.

Kérdező, milyen szakon végeztél? A pénzügy-számviteles ismerőseim mind 200 felett keresnek :( De majd biztos találsz jobb munkát, ne add fel :-)

2015. máj. 12. 10:26
 32/46 anonim ***** válasza:

9:58: "Nem mintha milliomos lennék" -ne haragudj, de akkor minek neveznéd azt, akinek milliói vannak osztalékokból :D

Nem vitát akarok gerjeszteni, de itt több hozzászólásból úgy érzem, hogy sokak szerint a sok munka velejárója a pénz, ami így azért nem igaz, gondoljatok a sok 12 órás műszakban dolgozó gyári munkásra, akik heti 4-7 napokat dolgoznak közel minimálbérért, vagy a vendéglátósokra, akik szintén lehúznak heti 1-2 pihenőnappal napi 14-16 órát.

Szóval inkább mondjuk azt, hogy a jól kereső pozícióval gyakran egyeütt jár a nagyon sok munka is, így korrektebb. Písz :)

2015. máj. 12. 12:30
 33/46 anonim ***** válasza:
74%

"Szóval inkább mondjuk azt, hogy a jól kereső pozícióval gyakran egyeütt jár a nagyon sok munka is, így korrektebb."

Egyetertek. En hozzatennem hogy ugy keresek nagyon jol hogy nem torom magam halalra, napi 8 ora es ennyi.

2015. máj. 12. 12:37
 34/46 A kérdező kommentje:
milyen területen dolgozol utolsó?
2015. máj. 12. 13:00
 35/46 anonim ***** válasza:
70%
ahogy irtam, mernok vagyok egy nagy multinal kulfoldon.
2015. máj. 12. 13:06
 36/46 anonim ***** válasza:
32#, vendéglátásban sem mindenhol kell heti 5-6 napokat 12-14 órázni. Mivel itt a napi óraszám sok így rengeteg helyen 2nap meló, 2szabad (ez a legjobb), vagy 1 meló-1 szabad beosztásban dolgoznak. De dolgoztam már heti 5 napban, napi 6 órában is. Helyfüggő. Aki beszél nyelveket és van tapasztalata az megteheti hogy válogat, elég könnyű elhelyezkedni-külföldről nem is beszélve.
2015. máj. 12. 13:28
 37/46 anonim ***** válasza:
50%
Méghogy nagy a szegénység Mo-n....xd ezekszerint nincs itt semmi baj az életszínvonallal :D
2015. máj. 12. 14:34
 38/46 anonim ***** válasza:
#37: Régiófüggő, hiába van olyan szakmád, hogy kétnaponta hívogatnak Budapesti, Milánói, stb. HR-esek, Borsod megyében valószínűleg így is nehezen tudnál elhelyezkedni, vagy csak egy Budapesti fizetés feléért. Ráadásul Magyarországon a lakosság nagyobb része eléggé aluliskolázott, olyan munkát tényleg nehéz emberi fizetésért találni/adni, amit egy gép olcsóbban megcsinál.
2015. máj. 12. 14:48
 39/46 A kérdező kommentje:
Borsod megye, eltaláltad :)
2015. máj. 12. 14:53
 40/46 anonim ***** válasza:
Ez esetben sajnos tényleg csak a menekülés jut eszembe. Nem az országból kifelé, csak valami fejlettebb régióba. Itthon is vannak lehetőségek, ráadásul olcsó a megélhetés és az ingatlan.
2015. máj. 12. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!