Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A ti családotokban, ismerősi...

A ti családotokban, ismerősi körötökben ki mennyit keres kb?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, jelenleg 79.000 forintot kapok, azért mert egy csodaszuper helyen vagyok titkár/asszisztens, amit mindenki irigyel, de a fizetésemen ez nem látszik sajnos.

Ráadásul most alapvizsgát is kell tennem ehhez, hogy megmaradhasson ez az "álommeló". Ez az alapvizsga új feltétel a maradáshoz.

Amúgy van pénzügyi végzettségem, csak nem találok vele melót.

2015. máj. 12. 08:15
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
62%

Nem jó helyen tetted fel a kérdést:)

Itt az átlagfizetés nettó 500-600 ezer között mozog, a juttatásokról meg be is beszéljünk.

Mindenki férje vagy közép vagy felsővezető, de menő vállalkozó is sok van;)

Az Üzlet kategóriába meg ne is menj, mert ott aztán még repülő is jár egyeseknek:D

2015. máj. 12. 08:36
 12/46 A kérdező kommentje:
:D
2015. máj. 12. 08:37
 13/46 anonim ***** válasza:
60%

Az egyikuk informatikus, vallalkozoi alapon dolgozik be nagy cegeknek, a masik kozgazdas, kozepvezeto egy multinal. Ha jobban belegondolok, ketten osszesen biztosan tobbet keresnek mint egy milla nettoban. Igaz mindketten elmultak mar 30 evesek, van mogottuk par ev szakmai tapasztalat.

Egyik jo ismerosom az Audiban kozepvezeto, 40 ev korul van, mernoki vegzettseggel. 1,3 mill. korul van a havi bruttoja + cegauto.

Amugy az Audiban sima beosztott mernokkent is meg lehet havi 800-900e bruttot keresni nehany ev tapasztalattal, a kezdo fizu olyan 400e korul van.

Mi kulfoldon elunk, havonta ketten 2,4 milliot keresunk osszesen nettoban.

2015. máj. 12. 08:37
 14/46 anonim ***** válasza:
87%

én is lehúztam 1.5 évet pályakezdőként 75-79-ért :)

most majdnem 3x annyit keresek :) és ez csak a főállásom...van jó pár lehetőségem mellékesre, de így is bőven elég ez az összeg, 1 privát melóm van csak...

am alapvizsga főiskola/egyetem esetén kötelező 1 éven belül, ha középfokú végzettséged van akkor 2 év alatt kell teljesíteni :)

22F

2015. máj. 12. 08:40
 15/46 A kérdező kommentje:
ja külföld, erről van itt szó... :)
2015. máj. 12. 08:41
 16/46 anonim ***** válasza:
Vállalkozóként 200 és millió között, megrendelésektől függően. Ennek egy részét vissza is kell forgatni, de nem olyan vészes. Melóztam én is közalkalmazottként minimálbérért, kényelmes csak nem lehet élni belőle. El sem tudom képzelni hogy tudsz abból gazdálkodni, nekem nem ment volna egyedül, igaz akkor a párommal éltem együtt szóval abból a kettőből kijöttünk. Egy vidéki városban is 30-40 az albérlet, Pesten meg 70 egy putri.
2015. máj. 12. 08:41
 17/46 anonim ***** válasza:
67%

"ja külföld, erről van itt szó... :)"

Csak mi vagyunk kulfoldon, mindenki mas akit irtam Magyarorszagon van.

Gondolod mindenki 80 nettot keres?

2015. máj. 12. 08:44
 18/46 anonim ***** válasza:
36%

Na erről beszéltem kérdező:D

Itt mindenki vállalkozó, vezető az Audiban:D

2015. máj. 12. 08:49
 19/46 anonim ***** válasza:
100-150 körül keres mindenki, van köztünk pedagógus, szociális munkás-féleség, könyvtáros, ügyfélszolgálatos.
2015. máj. 12. 08:50
 20/46 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező: te gondolom besorolás alapján kapod a fizetésedet. Gondolom, még nem régóta dolgozol. A végzettségeiden tudsz változtatni, hogy magasabb besorolásba kerülj. Pl. nyelvvizsgák.

Vagy elmész a versenyszférába.

Egyébként kezdő fizetésnek tényleg nem fura ez.

Én is alig kaptam valamit, amikor kezdtem és nem tudtam volna elképzelni, hogy itt maradok. Aztán már 10 éve vagyok ugyanazon a helyen, szépen lépkedve felfelé.

2015. máj. 12. 08:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!