A ti családotokban, ismerősi körötökben ki mennyit keres kb?
22 éves vagyok, jelenleg 79.000 forintot kapok, azért mert egy csodaszuper helyen vagyok titkár/asszisztens, amit mindenki irigyel, de a fizetésemen ez nem látszik sajnos.
Ráadásul most alapvizsgát is kell tennem ehhez, hogy megmaradhasson ez az "álommeló". Ez az alapvizsga új feltétel a maradáshoz.
Amúgy van pénzügyi végzettségem, csak nem találok vele melót.
"Na erről beszéltem kérdező:D
Itt mindenki vállalkozó, vezető az Audiban:D"
Szerintem kicsit tajekozodj, mielott nekiallsz gunyolodni. Azt hiszed ha te minimalbert keresel, akkor mas nem kereshet tobbet?
Márt tegnap is feltetted ezt a kérdést.
Ha ennyire elégedetlen vagy, akkor menj el bankba dolgozni. Azt írtad, arra lenne lehetőséged most.
Állami szférában nem fogsz többet kapni a két szép szemedért, vagy mert szuper titkárnő vagy. A besorolás alapján kapod, ami jár.
"Szerintem kicsit tajekozodj, mielott nekiallsz
gunyolodni. Azt hiszed ha te minimalbert keresel,
akkor mas nem kereshet tobbet?"
Nem minimálbérért dolgozok, de nem ez a lényeg, hanem, hogy túl régóta vagyok már az oldalon ahhoz, hogy tudjam, a fele, ha nem az egész egymás ellen kamuzik.
Na további szép napot a vezető beosztásban!;)
"a fele, ha nem az egész egymás ellen kamuzik.
Na további szép napot a vezető beosztásban!;)"
Nem hiszem hogy itt nev nelkul barkinek es erdekeben allna kamuzni.
En nem vagyok vezeto beosztasban, sima mernok vagyok, a felesegem is.
Vendegltas, felszolgalokent amig otthon dolgoztam 150-300 ezer kozott, amikor 300 korul kerestem akkor viszont havi 250 orat dolgoztam kb.
4 eve kulfold, most havi 2500-3500 eu, havi 15 napban. Akiket ismerek sokan szinten felszolgalok, hasonloan keresnek, sok koztuk a diplomas aki evek ota vendeglatozik.
Sziasztok,
Ez a kérdés hetente egyszer felmerül. Leírom aztán jöhetnek a negatív
értékelések.
34 éves vagyok IT-val és energetikával foglalkozom
bér bruttó 620 + cégautó korlátlan használattal + telefon
osztalék: 2013: 1,5MFt, 2014: 5MFt
Nem mintha milliomos lennék és annyira sokat keresnék, de a gyengébbek kedvéért mentségemre szolgál, hogy amikor a népek nagy része eszi a húslevest otthon vasárnap és a F1 közben alszik, én akkor is dolgozni szoktam.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!