Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A ti családotokban, ismerősi...

A ti családotokban, ismerősi körötökben ki mennyit keres kb?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, jelenleg 79.000 forintot kapok, azért mert egy csodaszuper helyen vagyok titkár/asszisztens, amit mindenki irigyel, de a fizetésemen ez nem látszik sajnos.

Ráadásul most alapvizsgát is kell tennem ehhez, hogy megmaradhasson ez az "álommeló". Ez az alapvizsga új feltétel a maradáshoz.

Amúgy van pénzügyi végzettségem, csak nem találok vele melót.

2015. máj. 12. 08:15
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
91%

"Na erről beszéltem kérdező:D

Itt mindenki vállalkozó, vezető az Audiban:D"

Szerintem kicsit tajekozodj, mielott nekiallsz gunyolodni. Azt hiszed ha te minimalbert keresel, akkor mas nem kereshet tobbet?

2015. máj. 12. 08:53
 22/46 anonim ***** válasza:
87%

Márt tegnap is feltetted ezt a kérdést.

Ha ennyire elégedetlen vagy, akkor menj el bankba dolgozni. Azt írtad, arra lenne lehetőséged most.

Állami szférában nem fogsz többet kapni a két szép szemedért, vagy mert szuper titkárnő vagy. A besorolás alapján kapod, ami jár.

2015. máj. 12. 08:58
 23/46 anonim ***** válasza:
38%

"Szerintem kicsit tajekozodj, mielott nekiallsz

gunyolodni. Azt hiszed ha te minimalbert keresel,

akkor mas nem kereshet tobbet?"

Nem minimálbérért dolgozok, de nem ez a lényeg, hanem, hogy túl régóta vagyok már az oldalon ahhoz, hogy tudjam, a fele, ha nem az egész egymás ellen kamuzik.

Na további szép napot a vezető beosztásban!;)

2015. máj. 12. 09:03
 24/46 anonim ***** válasza:
60%
Ismerősökről fogalmam sincs, sose volt téma köztünk. Mindenkinek a magánügye. Annyit tudok, hogy anyám magánrendelőben asszisztensként (nőgyógyász mellett) annyit keres heti 4 napban, mint én multiban pénztárosként heti 20 órában. A testvérem kezdő orvos, ő 1000 euró körül keres. A férjem fizetése pedig az enyémnek a 4szerese.
2015. máj. 12. 09:04
 25/46 anonim ***** válasza:
90%

"a fele, ha nem az egész egymás ellen kamuzik.

Na további szép napot a vezető beosztásban!;)"

Nem hiszem hogy itt nev nelkul barkinek es erdekeben allna kamuzni.

En nem vagyok vezeto beosztasban, sima mernok vagyok, a felesegem is.

2015. máj. 12. 09:06
 26/46 anonim ***** válasza:

Vendegltas, felszolgalokent amig otthon dolgoztam 150-300 ezer kozott, amikor 300 korul kerestem akkor viszont havi 250 orat dolgoztam kb.

4 eve kulfold, most havi 2500-3500 eu, havi 15 napban. Akiket ismerek sokan szinten felszolgalok, hasonloan keresnek, sok koztuk a diplomas aki evek ota vendeglatozik.

2015. máj. 12. 09:44
 27/46 anonim ***** válasza:
80%

Sziasztok,

Ez a kérdés hetente egyszer felmerül. Leírom aztán jöhetnek a negatív

értékelések.

34 éves vagyok IT-val és energetikával foglalkozom

bér bruttó 620 + cégautó korlátlan használattal + telefon

osztalék: 2013: 1,5MFt, 2014: 5MFt

Nem mintha milliomos lennék és annyira sokat keresnék, de a gyengébbek kedvéért mentségemre szolgál, hogy amikor a népek nagy része eszi a húslevest otthon vasárnap és a F1 közben alszik, én akkor is dolgozni szoktam.

Üdv

2015. máj. 12. 09:58
 28/46 anonim ***** válasza:
Nekem pedig karacsonyom es szilveszterem nem nagyon van, tavaly pl dec 10-jan 6 kozott nem volt szabadnapom, nalunk ilyenkor van nagyuzem. Igaz, anyagilag nagyon megeri.
2015. máj. 12. 10:02
 29/46 anonim ***** válasza:
Én is dolgozom minden egyes nap, még nyaralni is notival megyek. Ilyen a versenyszféra, folyamatosan benne kell lenni a dolgokban különben máshova mennek a kliensek.
2015. máj. 12. 10:21
 30/46 anonim ***** válasza:
Az ismeretségi körömben 130 nettótól 1.5m-ig bezárólag van minden, kb. 75%-a diplomás, saját szakmájukban csak kevesen dolgoznak. Én programozó gyakornokként dolgozom heti 30-50 órában, kb. nettó 200-at kapok.
2015. máj. 12. 10:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!