Otthon végezhető munka? Van, aki talált?
Figyelt kérdés
Valós, otthon végezhető munkát keresek. (Tudom, hogy a lehetetlenre vállalkoztam.) Dolgozik esetleg valaki ténylegesen otthon? Mondjuk gyerek mellett? Szívesen végeznék adatrögzítést, gépelést és ezekhez hasonló munkákat, de akár bedolgozást is! Tud valaki ilyet? Hetek óta keresek, de semmi használható nincs és sajnos nagy szükség lenne rá...2015. ápr. 19. 07:13
1/9 anonim válasza:
Visual basic programozáshoz értesz?
Appokat kell készíteni vele.
2/9 anonim válasza:
Szia, én otthonról dolgozom egyetem mellett, programozok. Jól lehet vele keresni és egyedül is megtanulható, csak időt kell rá szánni
3/9 anonim válasza:
Van. Annó én is adtam cikkírós, adatfeltöltős munkákat. Igaz nem fizettem érte vagyonokat, de 10-20e is jól jött valakinek.
4/9 anonim válasza:
A legtöbb ilyen otthon végezhető munka átverés.Nekem rendőrségi ügyem is volt belőle,hiszékenyen jelentkeztem egy hirdetésre.De nem mondom,hogy nincs,csak nehéz megtalálni a valós munkákat.
5/9 anonim válasza:
Igen, sokan dolgoznak otthonról fordítók, designerek, programozók, marketingesek, stb. Egyéni vállalkozóként itthon dolgozok webfejlesztőként és átlagosan 2-3 szor több a jövedelmem, mint korábban munkahelyen (legálisan, adózva). Persze van aki nem érti mit csinálok itthon, vagy hogy miért nem keresek már munkahelyet :D Szerintem komolyabb szakma nélkül is elképzelhető munka otthonról, pl. kapcsolattartó, időpontegyeztető. Biztosan vannak olyan szolgáltatások, webáruházak akik sok levelezést, telefonálgatást leosztanának valakinek, hogy ők ténylegesen a biznisszel foglalkozzanak
6/9 anonim válasza:
Igen, otthonról/onnan, ahol épp vagyok dolgozom programozóként. Szerintem az otthonról történő munkavégzésnek legalább annyi hátránya is van, mint előnye, hacsak nincs kivételes önfegyelme az embernek. Amikor nincs fizikailag szétválasztva az otthon és a munkahely nagyon nehéz megállni, hogy ne dolgozzon az ember a standard 8 helyett napi 12-14 órát, normálisan, ne össze-vissza aludjon, rendesen egyen, stb.. Amikor nincs kényszerítő körülmény(munkahely, iskola), ami körül szervezned kell a napodat, eleinte nagyon nehéz az ilyesmit beállítani.
7/9 anonim válasza:
A másik oldalról így van ahogy az utolsó írja. Én speciel közeljövőben tervezem, hogy EFO-ba alkalmazok projektasszisztenst adminisztratív ügyekre távmunkába otthoni munka keretében, de igazából anélkül, hogy ismerném az illetőt nehéz lenne azt megoldani (felügyelni), hogy tudjam biztosra nem lesz gubanc a határidőkkel és önfegyelemmel a későbbiekben.
Az ilyen "tömegekhez" szóló "bárki számára elérhető" képesítést nem igénylő ajánlatok, szerintem több, mint gyanúsak.
8/9 A kérdező kommentje:
Keresgélés közben én is ugyanezekkel a problémákkal találtam szemben magam. Nem vagyok hajlandó előre utalni pénzt, így a fennmaradó munkalehetőségek száma egyenlő a nullával. Próbáltam már a marketagent oldalt, ahol kérdőíveket kell kitölteni pénzért. Kerestem 990 Ft-ot és azóta (kb. 3 hónap) egyetlen kérdőív feltételének sem feleltem meg. Aztán jött a gepelo.hu (otthonrol.hu), ahol több, mint két hete értékelik a gépelésemet. Elég sok hibapontom lett, így gondolom nem felelek majd meg. Sajnos papíron semmihez sem értek. Programozást érintettük érettségi előtt, illetve az egyetemen egy félévben felbukkant az informatika tárgyon belül. Önuralmam (1 éves lányom) lenne az itthoni munkavégzéshez, csak lehetőségem nincs. Jelenleg főállásban anya vagyok, másodállásban hallgató (utolsó félév) és kellene valami olyan is, amely egy csekély kis plusz jövedelemmel kecsegtet. A leendő szakmámmal (tanító + magyar szakos tanár) a lakóhelyem lélekszáma miatt nem tudok korrepetálást vállalni, illetve a kicsit se tudom sehova rakni. A bölcsőde pedig szintén a népsűrűség és a földrajzi adottságok végett nem jöhet szóba (nem beszélve a gyengéd anyai érzésekről). :) Folytatom a keresést,még van egy kis időm, hogy megoldást találjak. Addig is köszönöm a segítséget és az építő jellegű, támogató hozzászólásokat! És elnézést, hogy válaszom terjengősre sikeredett.
2015. ápr. 21. 19:49
9/9 anonim válasza:
Ha értesz a sportokhoz, akkor sportfogadás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!