Létezik efféle itthonról végezhető munka?
Figyelt kérdés
Üdv mindenkinek!
Már sajnos nem tudok hová írni, így ide is írok, hátha tud valaki, valami megoldást.
19 éves srác vagyok, tavaly végeztem a középiskolával. Érettségim van, választott infó szakkal.
Kérdés:
Van egy érettségim választott informatika tárggyal, és rehabilitációs kártyám. Mozgássérült vagyok, a lépcsőzés nagyon nehezen megy (ezért kilőve a busz is) ez az oka annak, hogy itthonról végezhető állást keresek.
Viszont informatikában jártas vagyok (haladó szinten) a hardverek terén, weblapkészítés terén, illetve rendszergazdai téren (hálózatok kiépítése, használata, kezelése). Sajnos ezekről nincs papírom, mivel saját magam tanultam mindent.
Ki tudna így alkalmazni?
Előre is köszönöm mindenkinek a segítséget!!!
2014. szept. 3. 23:42
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!