Otthonról végezhető munka?
#1. Webáruház, nem hülyeség, de azt hogy tudom véghez vinni? Tudsz segíteni? Múltkor beszélgettem erről valakivel, és azóta is próbálok még többet megtudni róla. :)
#2. Tudom hogy sok átvágás van :( köszi :)
Blogolás: véleményeidről , tapasztalataidról szól vagy 1-1 termék bemutatásáról vagy smink tanácsok, sztorik viccel előadása videóban youtube- ra feltöltve. Dely Peternek van a youtube-on erről videója amiben bővebben kifejti hogyan is csinálja, de ő napi 4-5 videót tölt fel és nézettség alapján fizetnek utána (reklámokból) , de komoly nézőtábort kellene ahhoz összeszedni és az is fizet vagy havi 20-60 ezret... de ahhoz jó sok érdekes videót kell feltölteni.
Viszont van aki hiába csinálja nem nézik elegen..ez hosszú távú dolog és nem hiszem hogy lehet mellette tanulni , mert mindig agyalni kell a következő videón.
nézd meg a pályázatfigyelőt a facebookon legalább segélyed lesz valami...
öreg embereknek bevásárlás, étel hordás, főzés-t javasolnám
ismerősömnek lett belőle 2 háza.. igaz vagy 7 év után.. addig nem fizet, de attól függ miben állapodsz meg velük..
esetleg otthon készített ajándéktárgyak, díszek készítése... és vaterán eladni ,de ez csak egy ötlet..
Ha olyan a ház egy kis turkálót nyitni..vagy bizsus-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!