Valaki ismeri ezt a céget:MARKETAGENT? Otthon végezhető munkát kínál kérdőívek kitöltéséért, nics belépési díj.
Nem ismerem a ceget, de gondolom otthon ulsz es embereket hivogatsz, es kerdezgetsz.
Telefonszamlad...?
Radcsapjak a telefont?
Nem valaszolnak?
Hany kerdoiv kitolteseert kapsz mennyit?
A kerdoiven szerepelnie kell a nevnek es a telefonszamnak, ha hamisat irtal be, a masodik utan az osszeset nem fizetik ki.
Otthon vegezheto, megbizhatoan keresetet jelento munkak: konyveles, forditas es hasonlok.
én ismerem és használom.
Megélni nem fogsz belőle, de ha tudsz sok embert magad alá gyűjteni, akkor 15 euró összejön 1-3 hónap alatt.
(jelenleg 130 inaktív felhasználó van alattam, ha mindenki kitöltene egy kérdőívet, akkor 13 000 eurót kapnék :) ,de ugye sokan csak beregisztrálnak és nem foglalkoznak a kérdőívezéssel, így otthagyják )
és eddig minden gond nélkül kifizetett.
Bátran ajánlhatom az oldalt, de a kifizetés PayPal (illetve más, kevésbé ismert elektronikus pénztárcára történik).
Mindent amit tudni érdemes, itt összefoglaltam: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!