Munkaközvetitőtől kapott szerződésem, és a munkahelyemen kapott szerződésem külömbözik. A munkaközvetitőm azt mondta, hogy az első szerződés is innen jött. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
A munkaközvetitőm sikeres interview után elküldte nekem az elsődleges szerződést, amelyben a szálloda cime, adatai, manager neve, fizetésem, szállás, munkaóra van benne.
Miután kijöttem, elém tolták az itteni szerződést, de a garantált munkaóra külömbözik, és az órabéremet sem kapom meg!
19 éves vagyok, vendéglátásban dolgozom, az önéletrajzomból jól látható volt, és mégis a 6.5-öt küldték el, nem az 5.13mat .. tehetek valamit? Nem én hibáztam, mégis én szívok...
Válaszokat előre is köszönöm!
2015. ápr. 10. 17:43
2/3 A kérdező kommentje:
Miért?
2015. ápr. 10. 17:57
3/3 anonim válasza:
Ok ezt direkt igy terveztek, kicsalogatnak egy igerettel, majd ha ott vagy, szegyellni fogsz munka nelkul hazamenni es belatni, hogy atvertek. Naiv voltal, de most remelhetoleg szereztel ertekes tapasztalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!