Szerintetek is megalázott a főnököm?
Egy több mint 300 főt foglalkoztató multinál dolgozok,a gyártó soron vagyok,a munkám révén mivel eléggé pontosan dolgozok,jóba vagyok a létesítmény vezetővel(nagyfőnök)
Mikor megüresedett a műszakvezetői állás a nagyfőnök bíztatására megpályáztam azt, több mint 30 kollégámmal együtt.
5 különböző rosta volt ahol a legtöbben lemorzsolódtak.Utolsó fordulóban már csak hárman voltunk.
Azt tudni kell,hogy ez az első munkám 1 éve vagyok ott és csak érettségim van.Az összes többi pályázónak főiskolai vagy egyetemi végzettsége van.
Az utolsó elbeszélgetésen úgy vettem ki a főnököm szavaiból,hogy csak a látszat kedvéért akarta,hogy megpályázzam az állást,mint ha egy sima futószalag meletti munkás is esélyes lenne rá.
Utána egyértelműen kijelentette,hogy nincs megfelelő végzettségem,nincs vezetői tapasztalatom,úgy gondolja nembírnám az állással járó nyomást,illetve szellemileg megerőltető lenne számomra.
Szóval szerintetek ez nem megalázó? Meg se pályáztam volna ha nem unszol.
műszakvezető poszt 1 olyan dolog h rátermettség kell mint főiskolai papír....
én 1 olyan cégnél voltam műszakvezető ahol az 1 elődöm diplomás volt a másiknak meg 8 osztálya volt..nekem érettségi,technikum....
Nem alázott meg, a végén te is kiestél. Ennyi. Erről szól minden állásinterjú.
Inkább legyél hálás, hogy esélyt kaptál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!