Milyen érettségis állások vannak? Hol/hogy nézelődjek?
Elegem van hogy mindenhonnan,még a Tescobol is nem a válasz,illetve nem is érkezik semmi
Kérlek segítsetek,hol,kiknél érdeklődjek, milyen irányba találhatok állást?
Profession.hu-n fent vagyok,regisztrált munkanélküli státusz is megvan,pannonjob,cvonline,trenkwalder itt is bent van az önéletrajzom.
Angolul is magyarul is.
Beszélek-e nyelvet?Persze,angol egész jól megy-csak papírom nincs róla,nincs nyelvvizsgám semmim.
Mihez értek? Az,hogy csak egy érettségim van,nem azt jelenti,hogy nincs olyan dolog amihez értenék-épp csak mint a nyelv esetében: nincs róla papírom,nem tudom igazolni magam(vizsgadíjakat nem tudom kifizetni).
Amúgy Székesfehérváron próbálok létezni,az összes létező fejvadász cégnél,plusz a Munkaügyinél is bent van az önéletrajzom,plusz az internetes adatbázisokban.És karrieroldalakon is(Decathlon,Tesco,Auchan,Vodafone,T-hom,Telenor,UPC,K&H,OTP és egyéb bankok,hátha ügyfélszolgálatosnak kellek.)
A munkaadót nem érdekli a nyelvvizsga, ha kell a nyelv, lesz egy angol interjú.
Érettségivel protekció nélkül sajnos csak gyárba tudsz elmenni betanított munkára jelenleg.Esetleg próbáld meg a kórházat, beteghordónak hátha felvesznek.
Van angol önéletrajzom.
Leginkább Ügyfélszolgálaton állnám meg a helyem,problémamegoldás és konfliktuskezelés,ezt tudom nyújtani.Eladás terén,sima eladóként amiben volt egyhónapnyi diákmunkás gyakorlatom,igyekeztem teljeskörűen tájékoztatni a vevőimet,aami sikerült is,de a direkt eladás a "sales" az nagyon nem megy. Emellett rajzolással,állatokkal múlatom az időt,rajzanyagaimból van egy egész szép referenciaanyagom beszkennelve,hátha,illetve hörcsögtől elkezdve kutya-macskán át lóig minden állattal megvagyok.Családi vállalkozásban volt szerencsém kisállatboltban "dolgozgatni",10 évet lovagoltam(ezt pénzhiány miatt hagytam abba).
Felsőfokom még nincs,remélhetőleg ősztől számított 3 év múlva lesz egy diplomám.
De ez még a jövő zenéje említeni sem szoktam.
Köszönöm a hasznos válaszaitokat,mentek a zöld kezek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!