Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen érettségis állások...

Milyen érettségis állások vannak? Hol/hogy nézelődjek?

Figyelt kérdés

Elegem van hogy mindenhonnan,még a Tescobol is nem a válasz,illetve nem is érkezik semmi

Kérlek segítsetek,hol,kiknél érdeklődjek, milyen irányba találhatok állást?

2015. márc. 30. 21:10
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Profession.hu-n fent vagyok,regisztrált munkanélküli státusz is megvan,pannonjob,cvonline,trenkwalder itt is bent van az önéletrajzom.

Angolul is magyarul is.

Beszélek-e nyelvet?Persze,angol egész jól megy-csak papírom nincs róla,nincs nyelvvizsgám semmim.

Mihez értek? Az,hogy csak egy érettségim van,nem azt jelenti,hogy nincs olyan dolog amihez értenék-épp csak mint a nyelv esetében: nincs róla papírom,nem tudom igazolni magam(vizsgadíjakat nem tudom kifizetni).

Amúgy Székesfehérváron próbálok létezni,az összes létező fejvadász cégnél,plusz a Munkaügyinél is bent van az önéletrajzom,plusz az internetes adatbázisokban.És karrieroldalakon is(Decathlon,Tesco,Auchan,Vodafone,T-hom,Telenor,UPC,K&H,OTP és egyéb bankok,hátha ügyfélszolgálatosnak kellek.)

2015. márc. 31. 13:31
 12/18 A kérdező kommentje:
OLX,Jófogás minden ilyet próbáltam,eredménye Zepter,MLM,piramis.
2015. márc. 31. 13:32
 13/18 anonim ***** válasza:
73%
A nyelvvizsga nem érdekel senkit, a nylevtudás igen. Angol önéletrajzzal próbálkoztál? Azt gondoltam, hogy papírod nincs, de mihez értesz?
2015. márc. 31. 13:37
 14/18 anonim ***** válasza:
73%

A munkaadót nem érdekli a nyelvvizsga, ha kell a nyelv, lesz egy angol interjú.

Érettségivel protekció nélkül sajnos csak gyárba tudsz elmenni betanított munkára jelenleg.Esetleg próbáld meg a kórházat, beteghordónak hátha felvesznek.

2015. márc. 31. 13:45
 15/18 A kérdező kommentje:

Van angol önéletrajzom.

Leginkább Ügyfélszolgálaton állnám meg a helyem,problémamegoldás és konfliktuskezelés,ezt tudom nyújtani.Eladás terén,sima eladóként amiben volt egyhónapnyi diákmunkás gyakorlatom,igyekeztem teljeskörűen tájékoztatni a vevőimet,aami sikerült is,de a direkt eladás a "sales" az nagyon nem megy. Emellett rajzolással,állatokkal múlatom az időt,rajzanyagaimból van egy egész szép referenciaanyagom beszkennelve,hátha,illetve hörcsögtől elkezdve kutya-macskán át lóig minden állattal megvagyok.Családi vállalkozásban volt szerencsém kisállatboltban "dolgozgatni",10 évet lovagoltam(ezt pénzhiány miatt hagytam abba).

2015. márc. 31. 13:49
 16/18 anonim ***** válasza:
callcenterest mindenhol keresnek, mindig.tapasztalat nélkül persze nehezebb,de nem lehetetlen, főleg ha jól beszélsz angolul, felsőfokkal pl ITSnél nettó 170+cafeteria! Nem lehetetlen jó melót találni így sem, csak jól kell keresni.
2015. márc. 31. 16:15
 17/18 A kérdező kommentje:

Felsőfokom még nincs,remélhetőleg ősztől számított 3 év múlva lesz egy diplomám.

De ez még a jövő zenéje említeni sem szoktam.

Köszönöm a hasznos válaszaitokat,mentek a zöld kezek!

2015. márc. 31. 16:30
 18/18 anonim ***** válasza:
Az érettségi sajnos manapság már nem jelent semmit, már mindenkinél alapnak kéne, hogy legyen.
2015. márc. 31. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!