Ha elvégeztem a Gábor Dénes Főiskolát, akkor az olyan, mintha nem is lenne diplomám, csak egy érettségis lennék?
Körülöttem, akik más sulikba jártak puskázással meg egyén összjátékkal simán átlavíroztak, legyen az akár a bgf is vagy az elte vagy bármely nagyiskola. Az én szakdogám klasszisokkal emeltebb szintű volt, mint az ő meséjük, mégis ők kaptak rá jobb jegyet. Nem vagyok szellemifogyatékos mégsem volt könnyű elvégezzem ( le is maradt az évfolyam jó nagy része).
Akkor most hogyan ítél meg a munkaerőpiac az önéletrajzom alapján? Mire számítsak?
hülyeség az intézményekkel szembeni diszkrimináció,az a lényeg h.becsülettel végigcsináld,szerezz gyakorlatot,tapasztalatot,menj rá a nyelvekre+érdekeljen,szeresd amit csinálsz..
igazad van,én is ismerek lusta,érdektelen ELTE-seket,Corvinusosokat is.nem ezen múlik.
ne hallgass ezekre a degradáló véleményekre.
A Gábor Dénesnek nincs túl jó híre, itt írkálnak is róla:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..
Google meg még többet dob ki. Volt olyan ember, akit azért nem vettek fel melóra, mert látták, hova járt suliba. Van ellenpélda is, de az a kevesebb.
10:43 szívemből szólt:)
mondjuk úgy nem utasíthatnak el h.ja te oda jártál:akkor viszlát.mert ez büntetendő diszkrimináció.
max.tényleg másra hivatkozva nem te leszel a nyerő.azért ne keseredj el,nem hinném h.minden munkáltató így gondolkodna.a lényeg a tapasztalat,gyakorlat+++NYELVTUDÁS!aranyat ér!!hajrá!
NEM, én itt végzek, és tapasztalatból mondom, hogy nem olyan könnyű azt elvégezni, máshol is puskáznak, és egyetemi tanárok járnak ide előadó tanárként.
Csak úgy mellékesen, amikor kezdtem, 300 fős volt az évfolyam műszaki informatikán, a fele mostanra, hogy én végzek, kiesett, és mi, akik bent maradtunk, nekünk is kőkeményen kell teperni, hogy minden meglegyen.
Az oktatás jó, a legjobb tanáraink voltak, én azt mondom. Aki kiesett, az nem azért, mert rossz, hanem azért, mert nem vette komolyan.
Ami nem túl jó, az a tanulmányi ügyintézés, de arról máshonnan is hallok panaszt, illetve az Oktatási Minisztérium "jobbnál-jobb" ötletei, amivel megnehezítik a diákok dolgát (pl. az, hogy az államvizsga már nem tartozik hallgatói jogviszonyba feltétlenül).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!