Milyen érettségis állások vannak? Hol/hogy nézelődjek?
Elegem van hogy mindenhonnan,még a Tescobol is nem a válasz,illetve nem is érkezik semmi
Kérlek segítsetek,hol,kiknél érdeklődjek, milyen irányba találhatok állást?
Azt is csináltam már,úgy se kellettem.
Nins felvétel,online jelentkezzek(megtettem,semmi válasz) stb.
"Személyesen menj be"
Nem az őkorban élünk. Ma már rengeteg helyre interneten kell jelentkezni.
legalább személyesen vágják az arcodba, hogy nem kellesz!
+ miből fizeted a beutazást és hazautazást? Mert ugyebár minden helyre oda kell menni személyesen az pénz és idő!
Ismerős ajánlotta a közmunkád könyvtárat,oda nem kellettem,egyik szülőm rendőr a másik közigazgatási ügyintéző-sima érettségivel semmi.
Sajnos nem ismerek valakit aki ismer valakit.
Szinte az összes ismerősöm úgy jutott munkához, hogy személyesen járt utána.
A pénzt meg hagyjuk már, nem azt mondtam h. szomszédos megyeszékhelyre utazzon el...
Kérdés, hogy az érettségin kívül milyen tapasztalataid vannak. Azokat is hasznosíthatod.
A tescoból egyrészt elég sok embert küldtek el mostanában a vasárnapi/éjjeli zárvatartások miatt, lehet, ezért sem hívnak be. De lehet, hogy azért, mert nem a lakóhelyedhez közeli tescoba jelentkezel.
Nálam annak idején csak a legközelebbi, kerületi áruházba fogadták el a jelentkezésem. És fel is vettek volna, csak közben találtam jobb állást.
Kitartás! Sajnos érettségivel ilyen az álláskeresés! Lehet, csak több helyre kell jelentkezned és kicsit több időt rászánni. Előbb-utóbb fognak hívni!
Még megnézhetek az önéletrajzod, hátha kicsit korrigálni kell. Fotó, részletesebb leírása a szakmai tapasztalataidnak, helyesírás stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!