Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen érettségis állások...

Milyen érettségis állások vannak? Hol/hogy nézelődjek?

Figyelt kérdés

Elegem van hogy mindenhonnan,még a Tescobol is nem a válasz,illetve nem is érkezik semmi

Kérlek segítsetek,hol,kiknél érdeklődjek, milyen irányba találhatok állást?

2015. márc. 30. 21:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Személyesen menj be, az email küldözgetést hagyd a csicskákra.
2015. márc. 30. 21:29
 2/18 A kérdező kommentje:

Azt is csináltam már,úgy se kellettem.

Nins felvétel,online jelentkezzek(megtettem,semmi válasz) stb.

2015. márc. 30. 21:39
 3/18 anonim ***** válasza:
91%

"Személyesen menj be"

Nem az őkorban élünk. Ma már rengeteg helyre interneten kell jelentkezni.

2015. márc. 30. 21:52
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

legalább személyesen vágják az arcodba, hogy nem kellesz!

+ miből fizeted a beutazást és hazautazást? Mert ugyebár minden helyre oda kell menni személyesen az pénz és idő!

2015. márc. 30. 22:04
 5/18 anonim ***** válasza:
Ismerősöknél, szüleidnél.
2015. márc. 30. 22:25
 6/18 A kérdező kommentje:

Ismerős ajánlotta a közmunkád könyvtárat,oda nem kellettem,egyik szülőm rendőr a másik közigazgatási ügyintéző-sima érettségivel semmi.

Sajnos nem ismerek valakit aki ismer valakit.

2015. márc. 30. 22:38
 7/18 anonim ***** válasza:

Szinte az összes ismerősöm úgy jutott munkához, hogy személyesen járt utána.

A pénzt meg hagyjuk már, nem azt mondtam h. szomszédos megyeszékhelyre utazzon el...

2015. márc. 31. 10:46
 8/18 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy az érettségin kívül milyen tapasztalataid vannak. Azokat is hasznosíthatod.

A tescoból egyrészt elég sok embert küldtek el mostanában a vasárnapi/éjjeli zárvatartások miatt, lehet, ezért sem hívnak be. De lehet, hogy azért, mert nem a lakóhelyedhez közeli tescoba jelentkezel.

Nálam annak idején csak a legközelebbi, kerületi áruházba fogadták el a jelentkezésem. És fel is vettek volna, csak közben találtam jobb állást.

Kitartás! Sajnos érettségivel ilyen az álláskeresés! Lehet, csak több helyre kell jelentkezned és kicsit több időt rászánni. Előbb-utóbb fognak hívni!

Még megnézhetek az önéletrajzod, hátha kicsit korrigálni kell. Fotó, részletesebb leírása a szakmai tapasztalataidnak, helyesírás stb.

2015. márc. 31. 11:52
 9/18 anonim ***** válasza:
Jófogás, profession.hu, munkaügyi központ weboldala
2015. márc. 31. 11:53
 10/18 anonim ***** válasza:
Nyelveket beszélsz? Értesz valamihez? Érettségivel nehéz munkát találni, hacsak nincs valami piacképes szak- vagy nyelvtudásod.
2015. márc. 31. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!