Szidott már le a főnökötök nagyon?
Figyelt kérdés
2010. febr. 17. 19:29
1/3 anonim válasza:
Engem - munkatársaimmal együtt- majdnem minden héten lehord valamiért! A kérdésre a válasz: IGEN, hordott le már nagyon.... sajna!
2/3 anonim válasza:
Pár éve dolgoztam egy pici cégnek 5-en voltunk irodán és mindenért cseszetetett a magán dolgait kellett intézni stb... utáltam, és egyszer egy magán ügyét elszurtam neki 8ami amúgy is bukott dolog volt) és lecseszett valami irgalmatlanul, és mondta menjek haza gondolkodni én meg mondtam vissza sem jövök. aztán este fel´hivott hogy menjek vissza, életem legrosszabb döntése volt hogy vissza mentem, ugyan olyan idióta volt, aztán pár hónap múlva a cég tönkrement.
3/3 A kérdező kommentje:
Csak mert engem valószínű holnap lefog de hát majdcsak kibírom!:)
2010. febr. 17. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!