Ugye az "elvesztettem zsebkendőmet, szidott anyám érte" című gyerek dal, nem a 10-es pakk Zewa-ról szól?
Figyelt kérdés
Szóval értitek mér ebbe a kategóriába raktam!2010. dec. 24. 19:42
1/10 anonim válasza:
És akkor a második sor szerint ("annak aki megtalálja,csókot adok érte"), ezt valaki megtalálhatja amire te gondolsz?:D
2/10 anonim válasza:
igen jólgondolod :) pl ez is: Győri kanász a dombon játszik a botjával,Ne menj arra, kisleány, megfogja szoknyádat.Nem fogja meg a szoknyám, elszaladok tőle.... ittis nem a pásztorbotra gondol énektanárunk taníttotta h full perverz az összes népdal:)
3/10 anonim válasza:
Akár arra is gondolhat a zsepi alatt,hogy valakivel ágyba bújt a leányka házasság előtt.
4/10 anonim válasza:
érik a szóló, hajlik a vessző...
:D
és kiskertemben uborka, reá kapott a róka stb
ezek mind ilyen perverz dalok :D
legjobb a bújj bújj zöldág zöld levelecske, nyitva van az aranykapu...
5/10 anonim válasza:
Valószínűleg ruhazsebkendőről van szó a dalban, és az elvesztés körülményei utalnak inkább a témára. :)
6/10 anonim válasza:
De nemám xD
Mi is tanultunk egy ilyen "perverz" népdalt :) Ott meg a szilva volt mint jelkép a herére.
7/10 A kérdező kommentje:
Meg van az a mondóka szintén gyerekeknek, hogy ap cuk funda luk :D :D
2010. dec. 24. 23:42
8/10 anonim válasza:
Én ilyet is ismerek,hogy:
János bácsi,János bácsi,
Mit akar velem csinálni.
Talán velem akar hálni,
A nyoszolyámra akar mászni.
Icike-picike kis bögrémből,
Fazekat akar csinálni...:D xD
9/10 Funktasztikus válasza:
perverz állatokxD nem bajxD(Y) :) am jah mi perverz dalok letekxD
10/10 anonim válasza:
Boncidai menyecskék vagy a három deci köménymag ismerős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!