Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megváltozott veletek a főnököt...

Megváltozott veletek a főnökötök miután elmondtátok neki, hogy jön a baba?

Figyelt kérdés

Én 8 hetes vagyok, 1 hete szóltam a főnökömnek, mert nálunk nehéz dolgokat is kell néha emelgetni, és nekem az most nagyon nem tanácsos. Nagyon rendes volt és biztosított róla, hogy minden rendben lesz. Viszont azóta mintha kicserélték volna. Eddig sokat viccelődtünk, minden nap poénkodott velem, nevetgéltünk, jó volt a kapcsolat. Az utóbbi 1 hétben meg alig szól hozzám. Ha én szólok neki, vagy beszélgetést kezdeményeznék szinte észre sem veszi, vagy csak visszamormog valami választ. Miattam van? Azért mert terhes lettem? Nem értem és rosszul esik. :(

Történt veletek hasonló?

2010. nov. 9. 16:37
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Az én főnököm is megváltozott, miután megtudta, hogy babám lesz. Addig kínosan odafigyelt rá, hogy ha dohányzik, rám ne szálljon a füst, a nehezebb dolgokat ne én cipeljem, stb. Utána egyfolytában mellettem ülve dohányzott, ugráltatott, nem hagyott rendesen enni sem. Pedig az ő felesége is akkor volt állapotos.
2010. nov. 9. 16:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Az én főnököm menye is terhes megint, ő 2 héttel jár előttem, tehát nem sok különbség van, mégis tök nyers velem már múlt hét óta, pedig én aztán igazán nem adtam rá okot!

És egyébként kisfiad, vagy kislányod született? Mennyi idős? :)

2010. nov. 9. 16:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Rám csak szimplán nem bízott már nagyobb feladatokat, pedig nem fizikai hanem szellemi munkát csináltam. Kicsit olyan volt mintha már letett volna rólam mivel már nem sokáig leszek ott mert úgyis jövök gyedre.
2010. nov. 9. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Onnantól, hogy szóltam, engem se nagyon hagyott békén. De kénytelen voltam táppénzre jönni a 11. héttől, na azután hallottam vissza "szép" dolgokat.... "Biztos, csak beképzelem a fájdalmat" stb.

Szerencsére a kolléganőim megvédtek. :)

Elhiszem, hogy szar volt neki hipp-hopp elveszíteni egy jó munkaerőt, de ez van, én sem hobbiból kényszerültem itthonlétre.

2010. nov. 9. 17:21
 5/6 A kérdező kommentje:

Hát ez az, hogy én is mondhattam volna, hogy akkor szevasz-tavasz megyek táppénzre, de nem mondtam. Sőt, biztosítottam róla, hogy amíg bírok dolgozok, és még mondta is, hogy köszöni szépen, hogy időben szóltam és így tud gondolkozni, hogy mi legyen ha én már nem leszek ott.

De akkor miért kell morgolódónak lennie? Most én kérdezzem meg azt is, hogy mi a baja? Mondja el ő ha nem tetszik valami, nem? Én már vettem a fáradtságot és elmondtam, hogy babánk lesz, inkább becsülnie kéne, nem?

2010. nov. 9. 18:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Velem elég durva történt. Miután elmondtam neki, hogy terhes vagyok, megkérdezte, hogy addig, amíg nem nő meg a hasam, lehetne-e köztünk valami? Másnap már kiléptem...
2010. nov. 11. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!