Melyik munkát választanád? A pénz fontosabb vagy hogy több időt legyél a pároddal?
Figyelt kérdés
A jelenlegi munkám raktáros-sofőr állás,9-től fél 6-ig dolgozom,hétfőtől péntekig,túl nem fizetnek,de viszont van szabadidőm,háromnegyed 6-ra itthon vagyok többnyire.A fizetésen netto 100 ezer és 10 ezer ft kaja jegy.Az eredeti szakmám az szakács,itthon nem szívesen dolgozom benne,mert sok helyen már nem fizettek ki,ilyen a magyarvendéglátás.Most találtam egy fizető képes helyet,ahol jó pénzt is igérnek.Olyan 150-200 netto,viszont se hétvége se semmi,általában úgy kellene menni,hogy heti 5 napot,és szerda,csütörtök lenne szabad.Délelött 10-től este 10-ig lenne a munka.Ezen a helyen ahol most vagyok,nem álmaim munkahelye de annyira nem érzem rosszul magam,a másik helyen kecsegtető a pénz,és tény a társaság lazább fiatalossabb,viszont a beosztás az már neccesebb.Félek elvállalom és lehet azt mondom 1 hónap múlva hogy rosszul döntöttem,családom is ezt mondja.Dolgozott ott egy ismerősöm,azt mondta nagyon sok munka van és nagyon kemény,főleg nyáron.Mondta hogy volt,hogy este 7-kor tudott csak kajálni pl.2015. márc. 27. 06:57
11/15 anonim válasza:
Keress mást vagy maradj ahol vagy. Többet ér a család! Ha 20 éves egyedülálló lennél az más.
110 fizu kevés de bőven van akinek még az is csak álom és mégis megél.
12/15 anonim válasza:
csak te tudod.a helyedben maradnék. Szereted, van időd, közel is van, nálam ez számítana. Kovárnám lesz-e más lehetőség.
13/15 anonim válasza:
A lényeg itt, hogy 100 helyett kereshetnél 200-at. Ha 300 helyett lenne 400, akkor azt mondanám, hogy maradj, de 100 és 200 ezer forint között baromi nagy különbség van. Heti 60 óra munka meg rohadtul nem sok, szerintem pár hét volt életemben, amikor ennél kevesebbet melóztam, mégis teljesen normális életem van.
14/15 anonim válasza:
" Heti 60 óra munka meg
rohadtul nem sok"
De sok. Másfélszerese a normál 40 órának ami igenis sok.
15/15 anonim válasza:
Ha dániában mosogatnál heti 60 órát akkor 3 ezer eur körül keresnél. Jól gondold meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!