Pénz vagy párkapcsolat? Melyiket választanád?
-Rengeteg pénzed lenne, milliárdokban mérhető. Azt veszel meg amit akarsz , soha nem kell dolgoznod, egész nap csak a hobbijaidat űzöd, nyaralgatsz, vásárolgatsz.
Viszont egyedül élsz, nincs párod, se feleség/férj, se gyerekek. Most tekintsünk el attól hogy a nők(ha férfi vagy) a pénzes férfiakra buknak.
VAGY
-Nincs sok pénzed. Egy átlagos magyar élettét éled. Munkád van de nem fizet túl jól, lakás hiteled is van. Nem halsz azért éhen de minden forintnak megvan a helye. Nyaralás luxus.
Viszont van családod és szerető feleséged/férjed aki pont olyan amilyet mindig is szerettél volna. A szüleivel is jól kijössz. A gyerekeid egészségesek és felnéznek rád.
Mind2 esetben vannak barátaid csak a velük eltöltött programok mások.
Prostizni lehet.
Kapcsolatod nem lesz.
Párkapcsolat.
A sznob, pénzes de társ nélküli (nem magányos!) életbe volt alkalmam belekóstolni, pár évre. Elég is volt annyi.
Utóbbi, egyértelműen, a Szentírásban is megtalálható, hogy ahol a kincsed, ott a szíved is.
Ezt aláírom.
4/6.
Ha valakinek van pénze, nem muszáj sznobnak lennie.
Én inkább a szerető asszonyt választanám,gyerekekkel és kevés pénzel.
Ha viszont van pénzed így megveszed magadnak a nőket is.
Szóval ez nem úgy működik hogy van lóvé de nincs párkapcsolat.
Én egy átlagos Magyar vagyok csak asszony nélkül és boldogság nélkül.
Egyértelműen a második.
Sosem voltam gazdag, nem zavar, ha ezután sem leszek. De boldog vagyok a barátommal, és róla a világ minden pénzéért sem mondanék le.
a pénz kielégít a párkapcsolat boldoggá tesz
én a párkapcsolatot választanám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!