Szeretet, pénz, egészség - melyiket választanád?
Figyelt kérdés
Csak egyet lehet a három közül, és kíváncsi vagyok, ha lenne ilyen lehetőség, ki mit választana. Fontos, hogy próbáld meg érvekkel alátámasztani, hogy miért épp arra esett a választásod, amire! 20 válasz után én is leírom a véleményemet. :)2013. márc. 29. 17:14
1/7 anonim válasza:
egeszseg...ha az van, lehet a tobbi 2 is..ha nincs..akor minden sokal nehezebb
2/7 anonim válasza:
Szeretet, mert az pénzt teremt és egészséget.
A másik kettő is fontos, de önmagukban kevésbé élvezhetőek, így az elsőt választanán, és a többiről sem kéne lemondanom.
Amúgy a pénz sok negatívumot is vonz, meg az egészség is pl az irigységet.
3/7 anonim válasza:
Szeretet, mert a másik kettő enélkül semmit sem ér.
4/7 anonim válasza:
Egészség, mert ha az van, minden van!
5/7 anonim válasza:
szeretet, mert ha vannak barátaid és szerető családod akkor bármilyen betegséget le tudsz küzdeni, a pénz meg nem boldogít
6/7 anonim válasza:
Nekem egyet nem lehet,de kettőt igen és az a EGÉSZSÉG és PÉNZ együtt kettő együtt járjon,a többit megvesszük,szeretet meg főleg megveheted.
7/7 Közveszélyes Kontár válasza:
mit jelent? Hogy a masik ketto ki van zarva egyik altal?
mert ha nem akkor ertelmetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!