Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem éri meg kimennem külföldre...

Nem éri meg kimennem külföldre dolgozni?

Figyelt kérdés

1200 bruttó az órabérem + 20.000 hegesztői pótlék.

Minden szombaton be megyek túlórázni mert az duplán fizetik

így 200.000ft nettót kapok és 29K kafetériát.

Külföldön 2700 nettó eurós munkahelyet kínálnak. (napi 8 óra hétvége nuku)

Szüleim szerint bolond vagyok ha ezt a munkahelyet itt hagyom. Szerintük mire kifizetek mindent (kaja lakás rezsi internet ilyesmi) semmivel se mered több mint 200k

Ez az első munkahelyem 26 éves vagyok.

2015. márc. 25. 18:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az egy hónap fizetés nélküli szabi jó ötlet.

Nekem több ismerősöm kullogott haza pár nap után, hogy átverték. De olyan is volt, aki fél év után jött haza, és nem fizették ki a munkáját.

Én diplomával nem kapok annyit,mint te szakmunkásként, szóval biztos, hogy jól meg kell ezt gondolni.

2015. márc. 25. 20:22
 12/15 A kérdező kommentje:
ja be lennék jelentve a nuku az az lenne hogy hétvégén nem kell dolgozni nincs túlóra.
2015. márc. 25. 20:26
 13/15 anonim ***** válasza:

Idézet egy hegesztőtől innen a gyk-ról " az nem fog neked elmenni 60fokos gépműhelybe hegeszteni.

Hogy 38éven rohadjanak a fogaid jelentősen romoljon a szemed és a tüdőgondozóba visszahívjanak mert találtak valami foltot. "

aki 120 nettót keres az számolja már ki mennyit kersene ha 4 szombatot bent töltene.

https://www.youtube.com/watch?v=ftoNvI-U6dA

csinálnátok diplomások ?

2015. márc. 25. 20:42
 14/15 A kérdező kommentje:

Nem tudok németül.

Több mint 20 magyar hegesztővel dolgoznák kint van aki már 6 éve kint van. ők már 3000 nettó euró felett keresnek.

(mert ügye az se biztos hogy megfelel a tudásom oda). Magas az elvárás reaktor alkatrészeket és turbinának hegesztenek.

2015. márc. 25. 20:51
 15/15 anonim válasza:
Most a GE-ben dolgozol?
2015. márc. 27. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!