Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit csinálnátok a helyemben...

Ti mit csinálnátok a helyemben? L/20

Figyelt kérdés
Sajnos egyenlőre nincs más lehetőség gyárba jelentkeztem dolgozni, és örültem is, hogy felvettek, végre nem kell itthon ülnöm, már lassan depressziós voltam, hogy nincs munkám. De most, hogy sikerült teljesen beparáztam, félek a 3 műszaktól, mindenki azt mondja, hogy teljesen kikészít főleg az éjszakai munka.

2015. márc. 15. 16:42
 1/6 anonim válasza:
Hát nehéz, 2 műszakost kellett volna és a raktár jobb mint a gyár. A gyár szívás.
2015. márc. 15. 16:46
 2/6 anonim válasza:
100%
Hogyhogy mit tennénk? Menj, ha más nincs.Valóban kikészít , én se nagyon bírtam, az éjszakázás meg emberkínzás.A legtobben, akikkel dolgoztam hasonló véleménnyel volt.
2015. márc. 15. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Én imádtam éjszaka dolgozni, mert sokkal nyugisabb, és lazább volt a munka. Ráadásul a főnökök sem lihegtek az ember nyakában. Nyilván nem életed végéig fogsz 3 műszakban dolgozni. Egy ideig meg kibírható-
2015. márc. 15. 16:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem csináld amíg bírod, de közben folyamatosan keress, hátha sikerül találni egy jobbat.
2015. márc. 15. 21:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsoval ertek egyet. Tapasztalatbol mondom, h nagyon nehez lesz, igen az ejszakai muszak megnehezebb de ha ezt a munkat es idoszakot nem allandora tervezed akkor mindig csak az legyen az agyadban, hogy amint lesz masik munka mar itt is hagyod. Folyamatosan keress masikat mellette, az eltessen, hogy elobb utobb ugyis elmesz onnan es nem kell ott megoregedned. Mert lesz sok olyan munkatarsad aki nem is akarnak valtoztatni egyreszt mert nem tehetik (alacsonyan iskolazottak) vagy mert kenyelmes nekik, van munkajuk, kicsi de megis elegendo fizetessel, de Neked nem kel olyannak lenned. Persze lesz egy par olyan fiatall, mint Te, aki csak egy ugrodeszkanak hasznalja a helyet, veluk lehetseges, hogy valos baratsagokat kotsz majd. Igy azert lesz jo is a munkaban. Ha jo a tarsasag a munkakedv is jobb es hamarabb jon a muszak vege....
2015. márc. 15. 23:33
 6/6 anonim ***** válasza:

Én is így dolgoztam (aztán a szükséges 6 hónap után gyorsan teherbe estem és rögtön jöttem táppénzre...)

3 nap nappal, 3 pihenős, 3 éjszaka, 3 pihi...így dolgoztam. Nekem az éjszaka csak az 1. nap volt mindig nehéz mert aznap ugyanúgy felkeltem, és este nem aludni mentem 11kor hanem fel ebédelni az ebédszünetben :))

Utána nappal aludtam, így a 2. és a 3. éjszaka már nem volt vészes. és tényleg laza volt, mert nem voltak benn a nagykutyák.

Én utáltam mert a sok zéró intelligenciával bíró ember között szenvedtem, de nekem az lebegett a szemem előtt hogy itt volt bruttó 180- 200 ezer fizu, és ebből már mehetek gyedre :)

2015. márc. 16. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!