Jackson666 kérdése:
Ti összetudnátok spórolni ennyi pénzt ennyi idő alatt?
Figyelt kérdés
2 év alatt 1millió 750 ezer ft ot. Mert én összetudtam és ezt a pénzt csak maradandó dologra költöttem ezenfelül a többi pénzem számla kaja meg benzin stb ilyesmire'ment el. Nektek ez menne a mai világba?2015. márc. 9. 23:06
11/23 anonim válasza:
Magyarorszagon kabe fel ev alatt sikerulne, ha nem kezdenenk el nagyon sporolni.
12/23 anonim válasza:
Lehet lepontozni, de nekem picivel kevesebb, mint két hónap.
13/23 anonim válasza:
Hogy itt mennyi jól kereső nagy arcú ember van az oldalon... De a kérdező is : Menne ez a mai világban? Hát aki jobban keres és nem veri el, annak menne, aki nagyon rosszul annak, ha akarná akkor sem.
Megnyugodhatsz, ez itthoni viszonylatban jó teljesítmény, szép dolog na!
14/23 anonim válasza:
hja, nekem ennyi az óradíjam, bekaphatjátok! :)
Kérdező, király vagy, a legfaszább csávó, akiről valaha hallottam!
Amúgy anyu mit főz ma?
15/23 A kérdező kommentje:
Hát akkor csak gratulálni tudok mindenkinek ha ilyen jól megy!
2015. márc. 10. 16:10
16/23 anonim válasza:
virtuális p*csméregetés totálisan megy a gyökerek között!
17/23 A kérdező kommentje:
Na igen.
2015. márc. 10. 18:26
18/23 anonim válasza:
Mivel én minden hónapban 300.000 Ft-ot tudok félretenni ezért én 6 hónap alatt gyűjteném össze.
19/23 anonim válasza:
ma 18:25: te kis irigy hónaljmirigy! :D
20/23 anonim válasza:
Egyébként vicces, hogy reggel óta 100%-on volt a hozzászólásom, de aztán kb du 6 körül elkezdett zuhanni, gondolom akkor kezdett hazaérni munkából a proletárság, és bizony fáj, ha valaki sikeresebb. :)
"ma 08:28" voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!