Ha a havi kiadásaim 25%-a benzin,30%-a pedig cigaretta, akkor ezekből adjak lejjebb, vagy vegyem szemügyre az "egyéb-mindenes" 45%-ot? SPÓROLNI AKAROK!
a benzinen gondolom nem tudsz spórolni, főleg ha munkára is használod az autót nem csak A-ból B-be való furikázásra.
a cigi kényesebb, mert anélkül is meg lehet lenni, vagy kevesebbet költesz rá. ha ez se játszik, akkor marad a 45% amin tudsz spórolni. a ruha, szórakozás stb.
én azt tanácsolnám, hogy havonta tegyél félre 10e ft-ot. és ahhoz tényleg ne nyúlj hozzá. ha nem tudod megállni, akkor köss egy megtakarítást, ahova havonta utalsz vagy vonnak le tőled arra a számlára.
Ezek szerint rosszul fogalmaztam:
Az itt említett kiadások nem tartalmazzák a kaját és a lakhatást! Ezeken nem spórolok, és nem is fogok!
A fizetésem felét elviszi a kaja+lakás, a másik felére értem, hogy 25% = 25ezer benzin és 30% = 30e bagó
Fizu: 200e
Kaja+Lakás+Megtakarítás: 100e
A maradék 100e, pedig az élet, ennek harmada káros szenvedély, negyede pedig üzemanyag.
Én ukrán cigit veszek a piacon. LD 400 marbi 450.
keresgélj. Bár ha nem a határ közelbe lesz nehéz lesz.
Ja a benzint is ott veszem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!