Van a családi körötökben 22 év körüli lány? Milyen munkakörben dolgozik szerintetek egy mai fiatal, aki már nem iskolába jár?
9-es vagyok
Egy facebookos csoportban olvastam, engem hívtak csak be beszélgetésre. Először 500 ftos órabért adtak, de látták, hogy nem büdös a munka, így 1 hónap után felemelték :) Ez amolyan beugró dolog volt.
Mondjuk kemény meló, enni sincs időm sokszor.
23 éves húgom fodrász már két éve, a szintén ennyi idős unokahúgom egy szálloda wellness részlegében volt recepciós, mellette tanult (most külföldön dolgozik). A velük egykorú sógornőm rendezvényszervező egy szállodában, ő ezt úgy csípte meg, hogy előtte 1-2 évig diákmunkázott a szálloda éttermében, közben csinálta a sulit, és mikor eljött a gyakorlat ideje, átvették gyakornoknak rendezvényszervező munkakörbe, és mákja is volt, mert mire végzett, pont elment szülni egy csaj onnan, így maradhatott is. Én hírszerkesztő voltam 22 évesen egy hírportálnál, mellette az utolsó félévemet csináltam az egyetemen (médiás voltam).
Legtöbben egyébként vendéglátóznak nálunk ennyi idősen.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!