Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » "Mond magadról pozitív és...

"Mond magadról pozitív és negatív tulajdonságokat! " Erre hogy lehet számukra megfelelő, elégséges választ adni?

Figyelt kérdés
Legújabban ez a módi a szívatásnak, hogy a munkáltató ilyen xarságokat kérdez a munkakeresőtől. Nem tudom ennek mi értelme, főleg, ha az ember szobalányként szeretne mondjuk dolgozni. De feltehetnek ilyen kérdést is. Milyen számukra kielégíthető, elfogadható választ lehet erre a kérdésre adni, hogy takaríthassam a puccos szállodájukat? Ti mit válaszolnátok, úgy hogy az ne tűnjön önelégült, beképzeltségnek,ne legyen túlzás, de elégedettek legyenek?
2015. márc. 6. 12:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Látom.
2015. márc. 7. 09:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Minek jössz fel erre az oldalra, ha téged az zavar, hogy valaki mer bármit is kérdezni, vagy ép panaszkodni? Akkor menj olyan oldalra, ahol hozzád hasonló önelégült, beképzelt, csodálatos élettel vannak megáldva és dicsekedjél, hogy te mennyire lángész vagy és hogy megoldasz egyedül mindet. És nem itt kel sírni azon, hogy utálod az ilyen embereket mint én is vagyok, mindannak ellenére, hogy semmit enm tudsz rólam.
2015. márc. 7. 12:14
 13/14 anonim ***** válasza:
Így is többet tudtunk meg a kelleténél.
2015. márc. 7. 12:40
 14/14 A kérdező kommentje:
Hát jah te "jobban tudod", az...
2015. márc. 7. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!