Mi a jó válasz arra, hogy "miért szeretnél itt dolgozni"?
Hogy sokat tanulhassak tőlük a szakmáról... hasznosítsam magam... ?
Milyen választ várnak erre?
Pályakezdő vagyok, asszisztens állás.
én ezt mondtam, amit az utolsó írt, és felvettek. 3 jelentkezőből, ugyanolyan tapasztalattal.
lehet, hogy nem illik ilyet mondani, de látták, hogy őszinte vagyok, akkor jó eséllyel később is az leszek, és ebből lehet tudni, hogy meg fogod becsülni a munkádat, mert szükséged van rá. ergo nem fogod félvállról venni a feladataidat.
persze mondhattam volna, hogy mindig is ez volt álmom, gyerekkorom óta erre vágytam, de ennél átlátszóbb kamu nincs.
a hangok a fejembe azt mondták, hogy ide kell jönnöm és én mindig arra hallgatok.
Akkor is mikor megszúrtam az az óvodás gyereket tavaly a buszmegállóban.
- Mert már 3 cég is mindent megmozgat értem, de én magukat választottam.
(Azt nem kell hozzátenni, hogy az a 3 cég, a villamosművek, a vízművek és a gázművek :-) )
köszi! :)
Akkor tényleg nem ciki, ha mondjuk azt mondom, hogy tanulni szeretnék, és tapasztalatot szerezni. Meg hozzátenném, hogy miért szimpatikus a cég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!