Ha tehetnéd mit szeretnél dolgozni?
Virágkötő akartam lenni.
De már rájöttem hogy ezzel csak éhen halnánk. Sajnos így azt csinálom, amivel legalább kenyérre futja. Cserébe utálom.
Orvos akartam lenni 12 éven át. Szívsebész vagy onkológus akartam lenni. Már láttam magam a betegek közt és ahogy műtök. Elkezdtem, de megbuktam :( ne tudd meg mit éreztem utána! Jelenleg egy másik szakon vagyok, semmi sem érdekel, így fogalmam sincs mit dolgoznék.
21/L
Szép célok.
Amúgy nem lelombozásból, de ház, nő, saját étterem... ha tényleg el akarod érni, nem tudsz utazgatni, világot látni, napi 10-12 óra munka, hétvégén néha egy kis maszek, ahol tudsz spórolsz....
Én csak azt mondom, tanulj olyat, amit szeretsz is csinálni, a pénzért úgy is meg kell küzdeni mindenkinek, de az legalább nem keserű szájízzel megy dolgozni, aki szereti a munkáját.
Am most alkatrész kiszállító vagyok, de mással is foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!