Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megtehetik azt, hogy a túlórát...

Megtehetik azt, hogy a túlórát se nem fizetik ki, se nem adják oda szabadidőben?

Figyelt kérdés
Azaz, hogy semmit nem kapok a túlóráért cserébe.

2015. márc. 1. 14:42
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Nálunk is ez van sajnos.
2015. márc. 1. 14:45
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Törvényesen nem tehetik meg!

Panaszod orvoslásához illetékes a Munkaügyi és Munkavédelmi Felügyelőség, melyet a kormányhivatalokban lehet megtalálni, ha nem jutsz dűlőre a céggel.

2015. márc. 1. 14:45
 3/9 anonim ***** válasza:
37%

Persze, és akkor majd páros lábbal rúgják ki másnap!

Milyen álomvilágban élsz te?

2015. márc. 1. 15:03
 4/9 anonim ***** válasza:
36%
Itt bármit megtehetnek.
2015. márc. 1. 15:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

természetesen nem tehetik meg, de attól még megteszik.

mert papíron tuti ki van adva szabadidőben, azaz ha kapnak egy ellenőrzést, mindent rendben fognak találni.

de őszintén, mert ugrálni és bírálni őket? mert van 1000 jelentkező a helyedre, aki máholnap tudna kezdeni.

2015. márc. 1. 15:12
 6/9 anonim ***** válasza:

Meg bizony. Nekem annó meghamisították a jelenléti papíromat. Érdekes módon pont a túlórák vesztek el.

Ott is hagytam a céget amint észrevettem ezt!

2015. márc. 1. 21:24
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez nem álomvilág drága bogaram, hanem a valóság. És nagyon is tisztában vagyok vele. Te hagyd magad, ha akarod, én nem fogom, eddig sem tettem. Az ilyen munkahelyet amúgy sem sajnálom, még ebben a nagy munkanélküliségben sem.

Jártam én már sokkal rosszabbul is. Túlóra? Ugyan már! Fizetést nem kaptam azért, hogy kiéheztessenek és magam mondjak fel. Megtettem, aztán a bíróságon találkoztunk. Fizetett, mint a katonatiszt...

Azért tartunk itt, mert a többség hagyja magát hülyének nézni. Én nem állok be a csordába, az egyszer biztos!

2015. márc. 2. 06:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, megtehetik. Több mint 1000 fős gyárban dolgoztam és az irodásokkal megtették a melósokkal nem...
2015. márc. 3. 08:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Megtehetik? Na ja. Csak nem törvényesen...!!!!
2015. márc. 5. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!