Ezt megtehetik, jogszerű?
Biztos kellett az állás valami sógor/komának a KLIK-ben.Az igazgató meg nyilván félti a helyét,és akkor odaveszi,bár annyit mondjuk megtehetett volna,hogy felhív vagy küld egy e-mailt(mert nem gondolom,hogy vasárnap éjfélkor szóltak neki),hogy ne menj be potyára.
Amúgy jönnek a reálszakos tanárhiánnyal,de ehhez képest szinte lehetetlen elhelyezkdeni(gondolom részben az ilyen KLIK-es mutyik miatt),pláne pályakezdőként.Vagy csak ilyen heti pár óróra keresnek óradókat,de az nem éri meg,mert az utazás többe kerül,és Tb se jár utánna.
Hallod,hasonlóképp jártam csak tegnap...Egyetemi végzettséggel kerestek tanárt nekem "csak" főslim van,de beadtam sok helyre,hátha.Nem hazudtam a CV-ben,meg ugye meg kell küldeni az oklevelet is.Behvítak interjúra kb 3 hete,mondta a hölgy,ha nem találnak mást akkor jó leszek én is.Reggel csöng a telefonom,hogy akkor be tudnék-e menni még ma szerződést kötni(!),és holnaptól már kéne dolgozni.Naná,rohantam mint az őrült a papírokkal,hogy 12-ig odaérjek.Akkor ott előszedik az életrajozom,hogy jaaa,magának csak főiskolája van(aki interjúztatott az nem volt ott),hát akkor bocs,de nem...Hát,na no comment.NEm tudták megnézni mielőtt felhívtak és odarángattak???(Kösz,hogy elcsezték a napomat).Ma megint hívnak,hogy lehet,hogy mégis,holnap lesz fix,mertha addig mégsem találnak mást mégiscsak jó leszek...Közben a határozatlannak hirdetett állásról az is kiderült,hogy csak GYES-es helyére határozott 2 év...Hát akkor azt is kezdték pedzegetni,hogy alá kéne írnom,hogy elvégzem az egyetemet(persze saját költségen félévente 300 ezerért-3 félév),de azt meg legkorábban csak jövő szeptemberben tudnám elkezdeni,akkor meg ugye rövidebb a szerződésből fennmaradó rész,mint a képzési idő,ezt hogy gondolják?Ja és lehet hétfőn be kell mennem úgy tanítani,-ha mégis én leszek a szerncsés(?)kiválasztott-,úgy,azt se tudom mikor,hol és milyen osztályokban(hiába próbáltam kérdezni,nem válaszoltak,csak,hogy majd megtudom,ha tényleg megkapom a melót).És persze mindezt páylakezdőként...
Őszintén szólva bár kéne a meló,lassan ott tartok nem is bánnám,ha honap nem jelentkeznek,mert totál elment a kedvem az egésztől.A stílusról,ahogy beszéltek velem meg inkább nem mondok semmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!