Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért nehéz munkát találni a...

Miért nehéz munkát találni a mai világban?

Figyelt kérdés

Miért nem jeleznek vissza levélben:

Köszönjük betelt az állás!

Köszönjük, jelentkezését, de sajnálatos módon nem felelt meg az elvásárásoknak! Stb. mondattal.

Engem ez nagyon irtitál, hogy akarok dolgozni, vagyis akarnék dolgozni.

Egyszerűen nem reagálnak a levelekre!

De legyél fiatal, és egyben tapasztalt! Legyél gyors precíz, munka szerető...stb. Elvárásokat sorolnak fel.

A pályakezdővel mi a fr.nc legyen?

Én nem vagyok pályakezdő, de újra munkát keresek.

Ember bármit elvállalna, csak dolgozhasson!

Betanított munkákra, eladói állásra jelentkezem, konyhai kisegítő vagy mosogató, s mostmár sajnos a takarítást is elvállalnám.

Van két szakmám, érettségim. Mindhárom papír.... Felesleges...

Ezt vettem észre.

2015. febr. 23. 16:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A legnagyobb baj, h a HR kulon iparag lett es ki kell szerencsetlen bufeszakosoknak tolteni a napjat.

De nagyon idegesito,h felhivnak behibnak millio helyre aztan pofara eses......

2015. febr. 24. 20:58
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem is két szakmám van,az érettségit munka mellett tettem le.Azt hittem igy majd könnyebben felvesznek bárhová.

Egyszerűen nincs is munka,van hogy napokig nincs hova küldenem az önéletrajzot.Gondolkoztam,hogy leteszek még egy szakmát,de fogalmam sincs mit tanuljak.

2015. febr. 25. 06:44
 13/13 anonim ***** válasza:
Tanulj meg angolul, plus táblázatot és adatbázist kezelni, költözz Budapestre és cca. 1 hónap alatt kapsz nettó 200k körül melót. Nem egy agysebészet.
2015. febr. 28. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!