Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek elégedett kell,...

Szerintetek elégedett kell, hogy legyek ennyi fizetéssel?

Figyelt kérdés

Ti mennyit kerestek?Milyen munkakörben?Hány évesek vagytok?Mennyi pénzzel lennél elégedett?Vagy örülsz,hogy ennyit is kapsz?

Később elárulom mennyit keresek!

2015. febr. 15. 11:48
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
200e körül ha jól dereng. De ennek mi köze ahhoz, hogy én most jelenleg mennyit keresek és mennyit szeretnék a jövőben?
2015. febr. 17. 12:38
 22/33 anonim ***** válasza:

21: Rosszul dereng. Annyi köze van hozzá, hogy ezért gondoljuk azt, hogy kamuzol. A magyar medián átlagbér bruttó 170k körül van, ami nettó 110k. Ez azt jelenti, hogy a magyarok pont 50%-a keres ennél kevesebbet és ennél többet.

Bár minden attól függ, hogy hol és milyen beosztásban dolgozol. Egy multinál ha tapasztalt villamos/gépészmérnök vagy és beszélsz két idegen nyelven, végül is reális a 300k-s nettó. Csak 27 évesen ez nekem akkor is meredek egy kicsit.

2015. febr. 17. 12:46
 23/33 anonim ***** válasza:

Én csak bruttó bérről beszélek mindig, ha ez eddig nem tűnt volna fel. Bocsásd meg nekem, hogy nem annyira követem, hogy most 170 vagy 200e átlagos bruttó bért hazudik a KSH, úgyis egy semmitmondó adat, ha a sok 47e forintos közmunkást nem teszik bele, mert az ugye "nem munka", az álláshalmozó politikai vezetők meg felfele torzítják a számot...

Az meg, hogy neked mi meredek és mi nem az meg meglehetősen hidegen hagy. A csapatunkban a legrosszabbul kereső ember vagyok, van kollégám aki velem egy munkaköri szinten a dupláját keresi az én béremnek.

De akkor most már megkérdezem újra, hátha sikerül válaszolnod:

Az átlagkeresetnek mi köze van ahhoz, hogy én jelenleg mennyit keres és mennyit szeretnék a jövőben? Nagyon kíváncsi vagyok az okfejtésedre.

2015. febr. 17. 13:17
 24/33 anonim ***** válasza:

23:

"Az átlagkeresetnek mi köze van ahhoz, hogy én jelenleg mennyit keres (sic) és mennyit szeretnék a jövőben? Nagyon kíváncsi vagyok az okfejtésedre."

->

"Annyi köze van hozzá, hogy ezért gondoljuk azt, hogy kamuzol."

Meg egy kicsit teszteltem is, hogy mennyire vagy értelmes. De azt már látom, hogy nem vagy tisztában a medián bér jelentésével és kevered a számtani átlaggal; pedig pont előtte írtam le, hogy mit jelent a medián. A 450k bruttó, meg kb. 300k nettó, bro. Vagy nem tűnt még fel, amikor utalták a fizut?

és akármilyen hihetetlen, az a 30k is sokat számít kis keresetűek esetén. Nem hazudik a KSH, a számtani átlag valóban bruttó 235k havonta és ezt tényleg felnyomják a milliós mutyifizetések. Ezért kell ezt leszarni és a mediánnal foglalkozni.

Egyébként érdekes munkád lehet, ha munkaidőben ráérsz másokkal vitatkozni ezen az oldalon. :) Várj! Kitalálom! Szabadságon vagy.

2015. febr. 17. 14:11
 25/33 anonim ***** válasza:

hohó, jó próbálkozás volt, egy átlag GYPs gyakorikérdések olvasót biztosan meg is fogsz ezzel a gyenge és fellengzős dumával, de ide most kevés lesz.

Tehát azért gondolod, hogy én hazudok a saját fizetésemről, mert nem tudom, hogy mennyi a medián bér MO-n. Wow, kikezdhetetlen a logikád, komolyan mondom.

Ez kb. olyan, mintha én megkérdeznélek, hogy milyen színű a Sharon gyümölcs magja - trííí, rossz válasz, googlet használni nem ér! Nem tudod? Hely, de butuska vagy. Nem használtál google-t? Ejj, te kis huncut hazudós...

Remélem ez kiválóan példázza, hogy mennyire semmi köze nincs a két dolognak egymáshoz.

Ahogy az szintén nem sokat számít, hogy a 30K számít-e valakinek vagy sem. Egy afrikai éhezőnek 100 ft vagy egy vödör tiszta víz is sokat számítana, mégsem érdekel se téged se engem.

Aztán a fizetésem után az időbeosztásomra is folytathatod szánalmas irigykedést, csak várj egy kicsit, hozok popcornt hozzá.

De mivel kezd egy kissé unalmas lenni az, hogy te akarod nekem bebizonyítani, hogy igazából nem is annyi a fizetésem, mint amennyi, így tessék, itt az e havi:

[link]

Na, jöhet a morgolódás, hogy biztos photoshop meg igazából csak unatkozó középiskolás vagyok aki influenzával fekszik otthon. Bekészítem hozzá a rágcsát.

2015. febr. 17. 14:57
 26/33 anonim ***** válasza:

25: Ez most így szerintem eléggé nevetséges volt. Remélem nem haragszol meg. :)

Mindenesetre azt már látom, hogy te sem a tudásod miatt keresel ennyit. Kinek vagy a kije?

2015. febr. 17. 15:03
 27/33 anonim ***** válasza:

Huh, most jól megmondtad, ez igen!

Csak, hogy én is megmondjam:

Anyukád managere.

Így akkor most kvittek vagyunk és nyertem?

2015. febr. 17. 15:04
 28/33 anonim ***** válasza:

Egyébként pont ez miatt a gondolkodás miatt tart ott az ország, ahol:

"Ahogy az szintén nem sokat számít, hogy a 30K számít-e valakinek vagy sem. Egy afrikai éhezőnek 100 ft vagy egy vödör tiszta víz is sokat számítana, mégsem érdekel se téged se engem. "

Mert de. Engem konkrétan kruvára érdekel, mert ha más többet keres, akkor én is és ezáltal mindenki jobban jár.

2015. febr. 17. 15:05
 29/33 anonim ***** válasza:
Továbbra sem értem, hogy miért hiszed, hogy hazudok a béremről, ennek mi köze van az átlag magyar nyomorához és miért akarod a saját sikertelenségedet kivetíteni az egész országra.
2015. febr. 17. 15:15
 30/33 anonim ***** válasza:

Egyébként ezt most én sem értem, miért nem lehet elhinni.

Én leírtam, hogy 620bruttó+30eFt egyéb+autó+10MFt osztalék / év. Én miért nem hazudok 34évesen, ő meg miért hazudna 27 évesen?

Nem logikus...tényleg akik keveset keresnek azoknak rossz, akik kicsit többet keresnek azokra irigykedünk, akik meg relatíve sokat azokat meg kiutáljuk. De miért? :(

2015. febr. 17. 19:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!