Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek elégedett kell,...

Szerintetek elégedett kell, hogy legyek ennyi fizetéssel?

Figyelt kérdés

Ti mennyit kerestek?Milyen munkakörben?Hány évesek vagytok?Mennyi pénzzel lennél elégedett?Vagy örülsz,hogy ennyit is kapsz?

Később elárulom mennyit keresek!

2015. febr. 15. 11:48
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
34%
Szomorú, hogy magyarázni kell, ha egy ember sikeres...
2015. febr. 15. 13:28
 12/33 anonim ***** válasza:

Talán nem tartozik szorosan ide, de ez a kérdés amit itt van mindig felmerül.

Sokan írnak, hogy keveset keresnek. Aki egy kicsit többet, annak de jó, aki még többet az meg ki van közösít.

Elhiszem, hogy nehéz egyeseknek de ott van érem másik oldala. Én évek óta nem találok normális munkaerőt az irodai munkán át a kisbolt vezetőig. Holott leglább 4-5 emberre szükségem lenne. Az a kevés ember aki jelentkezik (igen jól olvasod kevés jelentkezik, pedig hirdetek) egyszerűen nem alkalmas. 2 mondatot értelmesen nem tudnak elmondani. Múlt heti jó példa, bejött egy frissen végzett diplomás srác. 23 éves. Nálunk nincs nagy meghallgatás behívom beszélgetünk és ha normálisnak látszik felveszem.

Mondom neki mondjon magáról valamit amit fontosnak tart, hogy megismerjük. 2 perc alatt a következőket mondta:

"XY vagyok, 23 éves és nagyon jól érzem magam."

Hogy bízzak rá így akármit is? Persze, hogy nem vettem fel.

Jöhetnek a kommentek, hogy biztos irreálisak az elvárásaim meg nem fizetek eleget stb stb már ismerem a sztorit, ezzel mindig vissza lehet vágni...

2015. febr. 15. 15:40
 13/33 anonim ***** válasza:
12-es vagyok: még egy megjegyzés...5 emberből 1 el sem jön az állás interjúra, 1 pedig megkérdezi telefonon, hogy mennyit fizetek mert ő "szarér hugyér" nem jön el dolgozni...
2015. febr. 15. 15:42
 14/33 anonim ***** válasza:
75%

Mondjuk én abban nem látok semmi különösebb kivetni valót ha valaki akár az interjú előtt is megkérdezi - bármiféle komment nélkül, hogy nagyságrendileg mi az ajánlott fizetés. Ugyanis az emberek pénzért dolgoznak, ez a motívációjuk.

Én is voltam már úgy állásajánlattal, hogy elmentem interjúzni, elment vele 1 óra interjú meg 2x1 óra utazás és költség és a végén kibökték, hogy X lenne a bérezés. Én meg megköszöntem és bármiféle alkudozás nélkül eljöttem, mert minimum 3X-et vártam, mert az előző munkakörömben juniorként 2x-et kerestem ugyan azon pozícióba, de azóta van x év tapasztalatom.

Ha előre meg lett volna jelölve legalább egy tól-ig (vagy csak egyszerűen figyelembe vették volna a bérigény megjelölést a CV-ben, ami feketén fehéren ott volt...) akkor a cég megspórolhatott volna magának 1 órát, én megspórolhattam volna magamnak 3 órát és 5,000 ft utazási költséget.

2015. febr. 15. 15:46
 15/33 anonim ***** válasza:
A megjegyzésem lényege a telefonban elhangzott "szarér hugyér" megjegyzés lett volna a fő. Mégis ki vesz fel olyat aki így kérdez? Megkérdezi ok rendben van, megmondom neki, hogy alkalmasságától és képességeitől függően 100 és 200nettó az első 3 hónapban. Kérdés az, hogy aki "szarér hugyér" nem doglozik, azzal egyáltalán kell -e nekem beszélgetnem a továbbiakban személyesen. :)
2015. febr. 15. 15:53
 16/33 A kérdező kommentje:

Èn örülök hogy ennyit is kapok.

130 nettó

Köszönöm a válaszokat!

2015. febr. 15. 20:02
 17/33 anonim ***** válasza:
OKJ 2 éves elektronikai technikusi, BSc mérnök Diploma (Óbudai Egyetem) - 90.000 nettó, semmi más.
2015. febr. 16. 08:21
 18/33 anonim ***** válasza:

Gondolom itt az első és a 7. válaszoló nem Magyarországon dolgozik, úgyhogy ne tessék rájuk megharagudni. Nyugaton egy kezdő mérnök simán megkeres fél milliót, ha pedig van tapasztalata, meg sem áll 6-700k forintig. Amennyiben ők mégis itthon keresik meg ezt a pénzt, akkor csak nevetni tudok, mert oltári nagy hazugság. Kivéve ha állami pozícióban csókos haver, mert akkor lehetséges.

Én perpillanat még munkanélküli vagyok (másfél hete végeztem), építészmérnöki végzettséggel, kevés tapasztalattal (elég sokat dolgoztam főleg az egyetem vége felé, de nem szakmában), angol-német nyelvtudással és körülbelül kezdőként olyan 170-180k-ra számítok (és számíthatok is többek szerint). Ennél kevesebbért csak akkor vagyok hajlandó elmenni dolgozni, ha tényleg olyan helyre kerülhetek be, ahol rengeteget tudok tanulni (de onnan is le fogok lépni egy-két éven belül, ha nem fizetnek meg rendesen). Ha itthon nem találok normális munkát, inkább gyakorlom egy kicsit a németet és jelentkezek Ausztriába, mert eléggé közel van a határ.

15: Azért az nem semmi. Én is úgy gondolom (meg körülbelül mindenki 30 alatt, gyerek és család nélkül), hogy azért "szaré-hugyé" nem mennék el akárhova dolgozni, de ezt nem kötöm a munkáltatóm orrára. Főleg nem így. Bár az is elkeserítő, hogy Magyarországon úgy néz ki egy "bértárgyalás", hogy megkérdezik én mit szeretnék aztán kinevetnek, ajánlanak egy megalázóan alacsony valamit és ha nem tetszik, viszlát. Normális országokban ez nem így megy.

2015. febr. 17. 12:04
 19/33 anonim ***** válasza:

De, MO-n dolgozom.

És miért is volna hazugság? Ugyan minek hazudnék egy anonim oldalon? Mit szeretnél, mutassak egy bérpapírt vagy mi?

2015. febr. 17. 12:09
 20/33 anonim ***** válasza:
19: Én elhiszem, csak akkor sem stimmel valami. Tudod-e, hogy mennyi a magyar medián bér?
2015. febr. 17. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!