Mekkora fizetéssel lennél elégedett?
Most próbáljunk a földön járni!
Mit dolgozol mennyi a jelenlegi fizetésed és szerinted mennyivel lennél elégedett?
Én CNC esztergályos vagyok 30éves jelenleg 189.000ft a bruttóm 2 műszakban. Feleségem 26éves pénztáros 114 bruttóval.
Jelenleg nemigazán tudunk félrerettenni!
Én 300.000ft bruttóval ki lennék békülve.
Nem találtam a diplomámmal munkát, adminisztrátorként nettó 74-et kapok. Azt hiszem ezért a munkáért is kétszer ennyit igazán adhatnának, elég nagy rajtam a felelősség és sokat túlórázom is - persze ingyen.
A szakmámban 120-200 között lenne a kezdő fizetés, 300-400-al elégedettebb lennék - ha egyáltalán felvennének valahová.
Én ipari padlóval foglalóhoz cégnél vagyok alkalmazott (fizika munkás)
Erősen változó ha van munka (márc-okt) napi 14-16óra munka 250-300nettó Télen 30.000 és 60.000ft a bér.
Elégedett vagyok a fizetéssel de fizikalik tönkre mentem már 35 évesen. Mindenem fáj alig tudok reggelente felkelni.
" 20 nettóval lennék elégedett," ezt csak én nem értem ? az oké 300.000ft havi nettó de ez a évi 20.000ft mit számít ?
Pár hét múlva állok munkába 400 bruttóval, mint csoportvezető.
1 millió körüli bruttóval lennék elégedett. Talán 2-3 év alatt sikerül - remélem :( :)
Végre egy orvos aki a földön jár! Mármint úgy értem ez még így is kevés én szakorvosként 350-400K nettót adnék egy orvosnak.
Egy rezidensek azért elég a 200K is.
Megy a zöld.
(ki a ököm pontozott le 0-ra ezért ?)
Egyébként most nem 200.000ft nettót kapnak most a rezidensek ? mintha ezt olvastam volna valahol.
200ft óránkét ? komoly ?
Nálunk aki marad estére locsolni a betont az kb 13órára zsebbe kap 10.00ft ot.
Ja az ipari padlós vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!