Mekkora fizetéssel lennél elégedett?
Most próbáljunk a földön járni!
Mit dolgozol mennyi a jelenlegi fizetésed és szerinted mennyivel lennél elégedett?
Én CNC esztergályos vagyok 30éves jelenleg 189.000ft a bruttóm 2 műszakban. Feleségem 26éves pénztáros 114 bruttóval.
Jelenleg nemigazán tudunk félrerettenni!
Én 300.000ft bruttóval ki lennék békülve.
120 nettót kapnak. Ha hiányszakmában helyezkednek el akkor +50%, sőt lehet pályázni Markusovszky öszöndíjat, ez + nettó 100, de nem mindenki kapja és csak 2 évig. Ugye ez most szép nettó 280-ra jön ki, de ez a leges legjobb eset, aztán mire szakorvos leszel le feleződik és jön a pofon.
Az ügyelet 200 Ft/óra. Sajna...
Én 38éves vagyok, egy multinál vagy felső vezető 750.000ft bruttó elégedett vagyok.
---1 millió körüli bruttóval lennék elégedett. Talán 2-3 év alatt sikerül - remélem :( :)----
Én 15 évet mondaék. Sajnálom. De hajrá hátha neked sikerül.
Egy háziorvos BT-vel 400K nettónál azért többet keres.
Nem mondom meg honnan tudom ;-)
Ja és elégedett vagyok. Nem akarok Londonba menni.
# 12
A szerződésem szerint az első év végére 600e bruttóra emelkedik a fizetésem (természetesen nem hirtelen, hanem 1 év alatt lépcsőzetesen).
Persze aztán lehet ott stoppol pár évet :(
de qrva jol keres itt mindenki... en energiaszolgaltatonal dolgozok es netto 100 korul kapok, ami ha biztos melo hely lenne tobbet szamitana mint a magasabb ber
de amugy 200 nettonak orulnek
IT szakma,tesztmérnök:automata teszt szkript fejlesztés,bash shell fejlesztés.
Nettó 3-4kiló,óra függő mennyi órát tolok.
Kevés a cél most NETTÓ 6kiló és ezt lehetőleg egy éven belül,aztán vezetői karrier KÜLFÖLDÖN ott határ a csillagos ég.
Most ezen dolgozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!