Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sok cég miért vár el több év...

Sok cég miért vár el több év (akár 5) gyakorlatot a munkakeresőktől?

Figyelt kérdés
Pályakezdő CNC marós vagyok, és mindenhol az a bajuk, hogy nincs legalább 2 év tapasztalatom, így szóban sem állnak velem, ráadásul ahogy néztem minden szakmánál, munkánál több év tapasztalatot várnak el, nem csak a CNC-nél. De valahol el kell kezdeni, nem?
2015. febr. 12. 14:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mert nekik csak a profit számít és a kezdőkkel nem akarnak "bíbelődni" Nekik az idő és pénz, én ezt kaptam az arcomba kb 10 éve, csak más területen.
2015. febr. 12. 15:15
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Több embert hallottam (nekem is van ilyen végzettségem,bár soha nem dolgoztam benne), aki beállt CNC gépre dolgozni, de csak addig amíg kicsit belejött, azután tovább állt külföldre vagy nagyobb fizetésért másik céghez. Szóval senki nem akar tanárbácsit, karrier indítót játszani...
2015. febr. 12. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!