Szakmai gyakorlatot ti hol töltenétek el legszívesebben?
Most 2.éves, földrajz szakos hallgató vagyok és kötelezően kell keresnem egy céget vagy egy intézményt, ahol eltölthetem ezt a pár hónap munkát.
Úgy gondolkozom, hogy olyan helyre jelentkezek, ahol aztán a főiskola után is kaphatnék helyet.
Csak, hogy én pénzt is szeretnék keresni... tehát ez a közalkalmazotti bértábla pl, hát nagyon alacsony.
Van valami tapasztalat erről? Mit ajánlanátok?
Geográfus a diploma megnevezése ami majd lesz, terület és térségfejlesztés, projektmunkákkal kapcsolatos.
Köszi előre is!
Ha pénzt akarsz keresni akkor kicsit mellélőttél a szakválasztásnál...
Amúgy szakgyakon kb. sehol nem fizetnek egy fillért sem.
1. Gyakorlaton nem szoktak fizetni, max. állják a kajádat, meg egyéb költségeidet - ha jófejek. Sokaknak rendes munkavégzésre sem fizetnek egy ideig, ld. pl. az ügyvédjelölteket, vagy rezidenseket!
2. Közalkalmazotti bértábla az nem vonatkozik a gyakorlatra... Ha szerinted az alacsony, akkor nagyot fogsz te még lesni az életben.
Nem reálisak az elképzeléseid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!