Ha lenne egy tetkóm a váll és felsőkaromon azt majd mennyire torelálnák a munkahelyemen?
Egyenlőre még tanulok, de már nem sokáig.
Valami irodai munkát szeretnék majd.
Már 3 éve akarok egy tetkót, szinte pontosan ilyet:
Csak a nyakra nem lógna fel, pólóban csak a karomon látnák felül.
Egy ilyen tetkót ami azért látszik valamennyire a főnökök mennyire tolerálnák?
Kérlek titeket a kérdésre válaszoljatok ne azt írjátok hogy megbánnám, meg divat és a többi!
'A' fonokok? Melyik fonokok? Az 'atlagos', vagy a 'jofej', vagy a 'konzervativ'?
Ha ugyfelekkel kell foglalkozni, jo esellyel nem fognak felvenni. Ha tetszik, ha nem, az ilyen tetkok elsodleges uzenete az, hogy 'meno vagyok, ki, ha en nem, en meg mertem csinaltatni, kemeny gyerek vagyok, bandazok, ne ugass be'. Nem kell ezzel egyeterteni, de ez a valosag.
Ha kidobo akarsz lenni vagy vagyonor, nincs ezzel semmi gond. Ha irodaban akarsz dolgozni (bar ranezesre addig van 8-10 eved, mire felvesznek barhova), valami kisebbel, takarhatoval jobban jarsz.
Csak úgy átlagosan gondoltam a főnököket, mert ugye még tanulok.
Nem ügyfelekkel szeretnék dolgozni, esetleg valaki más mondana véleményt? Jó lenne olyan akinek van tapasztalata ebben.
Milyen valaszt szeretnel hallani? Mert azt latom, hogy a valosagot nehezedre esik elfogadni.
Tudod mit, csinaltasd meg, meg a heten, az egeszet. Nagyon meno leszel, mindenki le fog elotted borulni, es persze 'a' fonokok is siman toleraljak majd akarhova is mesz dolgozni.
Dedo, komolyan mondom...
Te csak kötözködni jársz fel ide?
Direkt írtam hogy csak a kérdésre válaszoljatok!
De nem...
Esetleg más akinek van tapasztalata ilyen ügyben?
Nem tudom aktuális-e még, de én pl. irodában dolgozom szoftverfejlesztőként. Eddig egyik helyemen sem vártak semmit a megjelenéssel kapcsolatban, simán mehettem szakadt farmer-kifakult rocker póló-tornacsuka kombóban, nyáron meg fürdőnaci-bimbóvillantós trikó-papucsban. Tetkóm nekem pont nincs, de több kollégámnak van, látható helyen. Senkit sem érdekelt még soha sem.
Szerintem ha nem egy ordenáré nagy horogkereszt, akkor bátran mehet. Ha meg zavaró esetleg, akkor veszel hosszú ujjú inget, ami takarja, aztán jó napot. Klímás irodában nyáron sem kibírhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!