Felmondtak nekem a munkahelyemen. Más ezt hogy emészti meg? Azóta nem találom a helyem, nem tudom hogyan tovább hirtelen.
Tegnap leközölték velem, hogy nem kell többet mennem 10-e után dolgozni, de még kb 1 hónapig szerződésem van velük. (Márciussal együtt 8 hónapot voltam ott, de egy hónap ebből csak papíron ugye.) Tudta a főnököm, hogy egyszer el akarok majd menni, de nem most akartam még. Leépítésre hivatkoztak és azt mondta a nagyfőnök, hogy ne a közvetlen főnökömet okoljam érte. Ezt nem értettem miért teszi hozzá, de ezután mindjárt gyanús lett, mert korábban még próbaidő alatt hallottam a telefonbeszélgetést amiben engem elemzett ki a főnököm és nem éppen pozitívakat mondhatott, aztán azt mondta nekem, hogy (akkor telefonon) rendelést intézett. Aztán ma azt láttam délután, hogy már ki is takarították a szekrényemet, holott még kell mennem 2 napot. (De minek...) Már szerdán felveszi a munkát az illető szerintem, akit oda helyeztek.
Milyen dolog ez, hogy jó hogy nem ki is pakolták a szekrényem meg állítólag a közv. főnököm nem is tudott a kirúgásról?! Nehéz elhinni.
Aki szintén így járt, írjon! Adjunk erőt egymásnak!
Honnét tudta a főnököd, hogy el akarsz menni?
Ha a munkahelyen azt hajtogatod, hogy le akarsz lépni, persze hogy nem tartanak ott sokáig.
Engem nyolchónapos munkaviszony után küldtek el azzal az indokkal, hogy én voltam a legjobb dolgozó (!).
Mint kiderült, már mindenki tudott róla, az utolsó napon ki is nevettek a félanalfabéta kollégák.
Nagyon fájt, mert szerettem a munkám, de egyben büszke is voltam, ugyanis nem azért tettek ki, mert már nem voltam jó a főnök ágyában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!