Minimum mekkora fizetéssel lennél elégedett?
A cél nettó 700.000 Ft most,aztán majd 1,5M és így tovább,ebből szépen tudok már élni,változatos étrend,konditerem,ruhák.Sok elmegy nagyon a külsőmre.
A végső cél nettó 4-5milla,most fogom kapni a savat,de olvassátok el a ,,Koldusból Királyfi" című könyvet.
Meg lehet csinálni,nem könnyű,erős fókusz kell hozzá,és pénzcentrikusság.
Mi nettó 900ból éltünk a szüleim válásáig, amiben benne volt 2autó, egy Renault Laguna(fullextrás,bőr), meg egy vadiúj suzuki sx4.
Havi 1telitank/autó, bérletek, napi 2ezer forint nekem meg a húgomnak reggelire, 2havonta új ruhák, a lakásban(81nm) full AEG minden, a bútor meg ikea, mobilból mindig mindenkinek a legújabb.
Évente elmentünk balcsizni, de külföld kimaradt általában.
Meg néha aquapark,stb..
Szóval én optimálisnak a havi 6kilót tartanám/fő, ami 4főre levetítve(ha már a gyerekek is nagyok) 2,4millió.
23F
Ja és ha vki kérdezni, hogy honnan, akkor --> fater a hídépítő(mszp) alvállalkozója volt, anyám meg a gazdasági nagykutyák között.
De hát megszavasztátok a cigus miniszterelnököt, ezzel a mi havi életszínvonalunk is lejjebb ment, hála a közgépnek.
Utolsó: mondjuk megnézném mire ment el a pénzetek, mert ezek még nem luxus dolgok, amiket leírsz.
Gyereknek meg minek 600k/hó? Nem ő fizeti a lakhatást / kaját stb.
Azért h félre lehessen tenni.
Hát nálunk a havi nagybevásárlás volt 75ezer.
de fillérre pontosan nem tudom, apám az szeret inni, élni,stb :D
figyelj okoska.
a havi nagybevásárlás szted kinek elég egy hónapig?
kenyeret,stb nyílván venni kell, ennyire magyar ne legyél már
köss inkább a betonba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!