Minimum mekkora fizetéssel lennél elégedett?
150 már egész jó lenne, most 90-et kapok.
29N
Mostani munkáért olyan 150e körüli lenne a reális, ehelyett 90e-eket kapok.
De nincs olyan összeg, mert kb 3 hónapig örültem, hogy 90e-et kapok majd 4. hónapban keveseltem, azóta még jobban keveslem. Ez gondolom ugyan úgy, lenne akkor is ha 200e-et kapnék.
#9: "ne kelljen nézni a ruha árcímkéjét) ahhoz kellene 400 ezer nettó "
Joval tobbet keresek 400-nal, megis megnezem a ruhak arcimkejet, sokszor megvarom a learazasokat, esetleg megrendelem neten. Ha mondjuk lenne havi 4-5 milla bevetelem, akkor lehet, hogy nem erdekelne, hogy egy nadrag 40.000, cipo 50, feher ing 25, kabat 80...
A ruha árcímkéjét úgy értettem, hogy nézni kell, hogy egy H&M-ben sem lehet ész nélkül válogatni. Nem is álmodok 40 ezres nadrágról, 130 nettóból nem lehet még úgy se hogy a párom mellette megkapja a 220at.
Annak is örülnék (meg sokan szerintem ) ha nem kellene mindig választani 2 ruha közül és akkor is inkább az olcsóbbat.
Mi a 350-ből fenntartunk 2 db autót egy 9 éves VW és egy 10 éves Chevrolet. Ház tehermentes, kertes, 130 m2. Nincs komolyabb hitel.
Nemsokára születik a 2. gyerek a nagyobbik kisiskolás.
350ből kényelmesen de nem nagy lábon megélünk úgy hogy a férjem szakács, így igazán jókat eszünk és változatosan arra elég sok pénz elmegy mert itthon is állandóan főz.
Ezért feltéltekeztem, hogy 600ból már több "luxus" beleférhetne az életünkbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!