Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy vagy két oldalas önéletrajz?

Egy vagy két oldalas önéletrajz?

Figyelt kérdés
Sok helyen olvasok vegyes dolgokat, így sosem tudom. Van ahol azt írják jobb kicsit tagoltabbra széttolni, hogy kettő legyen, valahol azt, hogy jobb ha egybe kifér. Nekem inkább funkcionális, ami képességeket és adott jelentkezésre vonatkozó szakmai tapasztalatot emeli ki első kettő bekezdésben, aztán jön a többi, majd munkatapasztalat legvégén (ami a gázosabb rész úgymond). HR-eseket kérdeztem azt mondták jól megvan írva. Viszont látom blogokon hogy az én helyzetemben előnyösebb lenne 2 oldalra nyújtani hogy úgy tűnjön, sok munkatapasztalatom van. Nem tudok dönteni.
2015. febr. 3. 15:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Nyugodtan lehet 2 oldal, ha elkezded részletezni a feladatokat (akár csak felsorolás) az iskolák mellett, simán megtölt egy oldalt, és akkor a többi részről még nem is beszéltünk.

Nekem volt már 4 oldalas is (2 magyar, 2 angol)

2015. febr. 3. 16:00
 2/2 A kérdező kommentje:
igen úgy van. Vagyis 4-5 nagyobb eredmény.
2015. febr. 3. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!