17 oldalas önéletrajz? Nem sok az egy picit egy 26 éves lány esetében?
Kaptam egy amerikai típusú német nyelvű önéletrajzot egy lányismerősömtől,hogy én,mint németes szakember,javítsam ki,meg kicsit fényezzek rajta (nyelvileg,stilárisan,meg egyéb).
Az anyag szerintem amúgy lényegileg rendben van,de a hosszán kiakadtam.17 oldalas önéletrajz szerintetek nem sok?(Ja,a lány 26 éves.Tehát nem 50 hogy annyi élettapasztalata legyen,hogy azt ennyire kelljen részletezni.)Valahogy az a benyomásom, hogy ennyit egyetlen munkaadónak se lesz türelme,ideje,energiája végigmazsolázni,még akkor se, ha csak tételesen a munkatapasztalat van benne felsorolva...Viszont kérte, hogy nézzem át... nyelvileg nem tudok "belekötni",de a hossza zavar... most 26 éves és 17 oldalas az önéletrajza, ha majd 50 lesz,akkor már 100 oldal lesz? Vagy ez csak nekem szemetszúró? Ezt szerintetek minden munkavállalónak van türelme,ideje,energiája végigolvasni, vagy ha mástnem végigolvastatni egy titkárnővel,HR-essel? Kétlem!
Ha kevésnek tartják a referenciákat, de egyébként(diplomák,képesítések,helyszini benyomás,stb.) valaki elég jónak tűnik,akkor úgyis rákérdeznek,hogy Hölgyem/Uram, maga hogyhogy csak ennyi referenciát adott meg?hogyhogy csak ennyi helyen dolgozott?
és akkor el lehet mondani,hogy nem akartam regénnyit írni,de dolgoztam itt is,itt is,itt is, meg emiatt is meg amott is...nem?
szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!