Szerintetek para, ha egy 11 éves lány hord melltartót?
Figyelt kérdés
Nem push-upos, alig van benne szivacs..pont a méretem..:$2012. márc. 30. 17:59
2/10 anonim válasza:
Nem para, ha van mit belerakni :) Én is hordtam már 11 évesen, mert korán értem, nőtt a cicim, és nem akartam, hogy átlátszódjon. Nincs semmi gond :) 21L
3/10 Shai-Hulud válasza:
Hát ha mellet is hord, akkor melltartót is hordhat, nem? :-)
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!:)
Az utolsó "válaszoló" embernek meg azt üzenem, hogyha nem tetszik amit kérdeztem, akkor nem kell ideírni! Köszönöm! ;)
2012. márc. 31. 15:24
6/10 anonim válasza:
Nem gáz ha van bele mit rakni.Nekem sajnos nincs ilyen problémám.
12/l
7/10 anonim válasza:
Azért én is megkérdezem, hogy mi az a "para", és miért nem lehet magyarul írni egy magyar oldalon. Ráadásul még ilyen hülyeséget...
8/10 anonim válasza:
Ha akkora...akkor termeszetesen nem para! Ha meg nincs is neki, akkor meg nincs miert hordjon melltartot!
9/10 anonim válasza:
Es mivel a kerdezo nem magyarazta meg, megirom en.
A para az jelenti, gaz(ekezettel most nem birok irni :(, valami ciki. ilyesmit jelent.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)))) Én meg mégegyszer leírom, hogy nem kérdeztelek! :DD Ha valami nem tetszik, leszarom! Ne írj ide is kész. :D
2012. máj. 31. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!