Nyári munka Angliában?
Ki szeretnék menni Angliába nyáron dolgozni.
Akik ott élnek vagy éltek, szerintetek egy 2 hónapos nyári munkára mennyi az esélyem?
Mi kell ahhoz, hogy valami nagyon alja munkát végezhessek, végzettség és nyelvtudás nélkül?
Illetve ez alatt a 2 hónap alatt lenne valami hasznom is, vagy csak a kezdő tőkémet sikerülne visszakeresni, ha sikerülne?
Végzettség és nyelvtudás nélkül csakis protekcióval szerzel munkát. Ha ez nincs, akkor 2 hónap munkakeresés után, hazamész üres zsebbel.
Nem írtam mennyi idős vagy, mert ez számít a létminimumot keresel.
Az se baj ha van ismerős, rokon akihez el tudod magad szállásolni, mert a szállás nem olcsó.
2 hónapért kiutazni csak akkor van értelme ha:
van ismerősöd idekinn, aki segít,
az ismerősödnél lakhatsz
az ismerősödnél lakhatsz vagy ingyen vagy kevesebb pénzért, mint a normál
ha nem vered itt el a pénzt semmire
ha közel van a munka és nem kell tömegközlekedned
ha az a hely, ahova kijösz bővelkedik munkalehetőségekben
a te helyzetedhez mérten mondom: gyárváros
ha utazásod nem kerül túl sokba, esetleg bevállalod a buszozást
ha a hely, ahova kijösz, szinte garantálja, hogy lesz munka: ergó gyárváros-szezon.
ha elmúltál 21-ugyanis akkor kapsz teljes fizetést.
Lehet kihagytam valamit, de most ennyi jutott eszembe.
Végzettség és nyelvtudás nélkül szoktam minden évben 2.5 hónapot kint dolgozni Angliában.
De ahogy előttem is írták, van kihez kimennem, így a szállás, és kaja ingyen van ( nagynéném él kint)
Munkát is nagynéném intézi, mert ő visz be a munkahelyére (Hondában dolgozik) Honda szokott pár hónapos szerződéseket kötni, így ebben is szerencsés vagyok, hogy nem diákmunkásként vesznek fel, ezért elég szép fizetést is kapok.
Dolgozni 2 hónapra nyelvtudás nélkül csakis így lehet, ahogy én csinálom. Ha nincs ilyen lehetőséged akkor neked nem biztos, hogy bejön majd a munka.
18/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!