Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nyári munka Angliában?

Nyári munka Angliában?

Figyelt kérdés

Ki szeretnék menni Angliába nyáron dolgozni.

Akik ott élnek vagy éltek, szerintetek egy 2 hónapos nyári munkára mennyi az esélyem?

Mi kell ahhoz, hogy valami nagyon alja munkát végezhessek, végzettség és nyelvtudás nélkül?

Illetve ez alatt a 2 hónap alatt lenne valami hasznom is, vagy csak a kezdő tőkémet sikerülne visszakeresni, ha sikerülne?

2015. febr. 1. 00:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Végzettség és nyelvtudás nélkül csakis protekcióval szerzel munkát. Ha ez nincs, akkor 2 hónap munkakeresés után, hazamész üres zsebbel.

Nem írtam mennyi idős vagy, mert ez számít a létminimumot keresel.

Az se baj ha van ismerős, rokon akihez el tudod magad szállásolni, mert a szállás nem olcsó.

2015. febr. 1. 03:02
 2/5 anonim ***** válasza:

2 hónapért kiutazni csak akkor van értelme ha:

van ismerősöd idekinn, aki segít,

az ismerősödnél lakhatsz

az ismerősödnél lakhatsz vagy ingyen vagy kevesebb pénzért, mint a normál

ha nem vered itt el a pénzt semmire

ha közel van a munka és nem kell tömegközlekedned

ha az a hely, ahova kijösz bővelkedik munkalehetőségekben

a te helyzetedhez mérten mondom: gyárváros

ha utazásod nem kerül túl sokba, esetleg bevállalod a buszozást

ha a hely, ahova kijösz, szinte garantálja, hogy lesz munka: ergó gyárváros-szezon.

ha elmúltál 21-ugyanis akkor kapsz teljes fizetést.

Lehet kihagytam valamit, de most ennyi jutott eszembe.

2015. febr. 2. 14:57
 3/5 anonim válasza:
Ha nem tudsz angolul, es nincs tapasztalatod, es elore nincs letisztazva minden, akkor ne menj. En itt elek kint, es az alap feltetel, hogy tudj angolul. Nyelv nelkul meg a Tescoba sem mehetsz el, mivel hogy erted meg, hogy mit kell csinalni? Minden mubkahoz kell tudni a nyelvet, meg takaritashoz is. Ha nincs kint ismerosod, akkor sok eselyed nincs megelni ott, ha csak nem mesz szazezrekkel.
2015. febr. 2. 16:18
 4/5 anonim ***** válasza:
Hát százezrekkel alapból menni kell. 7 éve ketten 250-250 ezerrel jöttünk ki.
2015. febr. 2. 16:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Végzettség és nyelvtudás nélkül szoktam minden évben 2.5 hónapot kint dolgozni Angliában.

De ahogy előttem is írták, van kihez kimennem, így a szállás, és kaja ingyen van ( nagynéném él kint)

Munkát is nagynéném intézi, mert ő visz be a munkahelyére (Hondában dolgozik) Honda szokott pár hónapos szerződéseket kötni, így ebben is szerencsés vagyok, hogy nem diákmunkásként vesznek fel, ezért elég szép fizetést is kapok.

Dolgozni 2 hónapra nyelvtudás nélkül csakis így lehet, ahogy én csinálom. Ha nincs ilyen lehetőséged akkor neked nem biztos, hogy bejön majd a munka.

18/N

2015. febr. 2. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!