Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Csak én látom úgy, hogy...

Csak én látom úgy, hogy felesleges állásokra pályázni?

Figyelt kérdés
Van 2 diplomám, 2 nyelven beszélek ffokon (papír is van róla), van 20 év munkatapasztalatom és hr-es által megírt Cv-m. Ennek ellenére ritkán hívnak be interjúra, ha mégis, akkor "majd értesítjük" és persze sosem szólnak vissza. Van, hogy végigjutok a 4-5 körös interjúkon (már csak ketten maradtunk versenyben) és utána sincs semmi visszajelzés. Viszont újra és újra látom friss dátummal azokat a hirdetéseket, ahol már többedmagammal voltam interjún.

2015. jan. 30. 13:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
63%
Ez a baj,hogy ilyen f aszkalapokkal vagyunk megáldva mint te!
2015. jan. 30. 21:33
 12/20 anonim ***** válasza:
64%
4-es vagyok. És miből gondolod, hogy nem vesznek fel sehova? Vagy hogy ép nem dolgozom? He? Ismersz? Nem. Akkor meg ne magyarázz. Válogassál kényelmesen a 300 jelentkező önéletrajzából, ne itt kommentelgess! És ne hitegessed a munkanélkülieket, hanem legyél ősz9nte ha valaki nem kell. Én is őszinte vagyok, fáj mi? Te nem tudsz őszinte lenni, biztos nagyon jó kapcsolataid, barátaid, kapcsolatod lehet.
2015. jan. 30. 22:43
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
9-es, mi meg az olyan cégvezetőktől hányunk, mint te is vagy, ha persze igaz amiket ide pötyögsz, mert kétlem, hogy egy értelmesebb cégvezető, majd a gyakorin fog trollkodni, vagy ép az észt osztani. Lehet valami tizenéves takony vagy, akkor meg kívánom neked, hogy megéljed amit a munkanélküliek és majd emlékezz arra vissza amit ide fikáztál nekünk, és majd jó étvággyal edd is meg! Ha meg cégvezető vagy, akkor meg szégyelheted magad, hogy annyira éretlen a gondolkozásod és köszönd meg a szüleidnek hogy benyomtak ilyen helyre, mert hogy nem a te érdemed az is hét szentség!
2015. jan. 30. 22:50
 14/20 anonim ***** válasza:
80%
Ahol ilyen bunkó beképzelt cégvezető van ott dolgozzon az aki hülye. Az a baj hogy tele az ország ilyen idiótákkal és ehhez jönnek még az idióta semmirekellő hr-esek akik amúgy szart sem csinálnak csak bizonygatják saját fontosságúakat..
2015. jan. 31. 09:53
 15/20 anonim ***** válasza:
17%

#6-os vagyok

Látom nem volt egyértelmű, pedig őszinte voltam én, de akkor leírom: azért gondolom ezt, mert az írásodból süt, hogy tokos paraszt vagy. Komolyan, ezen után vegyen bárki is komolyan? He? :D

És nem HR-es vagyok, amikor állást kerestem velem is volt, hogy nem szóltak vissza, de ahelyett, hogy telesírtam volna a netet, jelentkeztem máshova és lett is munkám.

2015. jan. 31. 10:25
 16/20 anonim ***** válasza:
44%

" Az a baj hogy tele az ország ilyen idiótákkal "

akkor vegyél fel hitelt és csinálj egy céget ha te ennyire zseni vagy.

2015. jan. 31. 10:36
 17/20 anonim ***** válasza:
45%
Mernék fogadni, hogy a hozzászólók 70%-a még taknyos iskolás, közük nincs még az élethez, csak itt tudják lóbálni a növésben lévő lomposukat. Életetekben nem kerestetek még munkát sem, de itt osztjátok nálatok jóval idősebb rétegnek az észt. Inkább menjetek ba+ tanulni, meg kötelező olvasmányokat olvasni, ne itt debilkedjetek! Kössz!
2015. jan. 31. 11:35
 18/20 anonim ***** válasza:
15%
nem csoda hogy nem veszik fel őket sehova...
2015. jan. 31. 11:55
 19/20 anonim válasza:
Én 29 éves, kisgyermekes anyuka vagyok, engem se vesznek fel "normális" munkahelyre. 1,5 éve próbálok munkát találni, de vagy vissza sem szólnak, vagy ahová visszahívnak és alkalmaznának is, ott kiderül, hogy JA be sem akarnak jelenteni, bujkálni kell mindenféle ellenőrtől...hol élünk?? És : NEM TUDOK AKÁRMILYEN munkát vállalni/pl 3 műszakos gyár..stb/ kisgyermek mellett lehetetlen, nincs segítség, nagyszülők dolgoznak..Kezdem elveszíteni a reményt, jelenleg dolgozom bár ismét csak a hitegetés megy a bejelentésről ill csak alkalmi munka /takarítás/....keresgélek tovább.
2015. febr. 2. 13:40
 20/20 anonim válasza:

Válasz: nem.

reál vagy humán diploma?

milyen szakok?

2018. júl. 22. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!